LEGO® Brick Headz

po strani
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

LEGO Brick Headz

Ne treba da vas iznenađuje ako se vaše dete, koje posle nekoliko minuta igre baci igračku kojom je pre toga bilo oduševljeno, satima koncetriše na sklapanje kockica. LEGO kockice mogu da zamene sve ostale igračke, čak i one najskuplje, najpopularnije i najtraženije. I što je najvažnije, starosnog ograničenja najčešće nema. Dete koje je sklapalo kockice sa tri godine, rado će to činiti i sa 8 ili 11. Čak će i roditelji rado sklapati kocke sa svojom decom ili će loviti priliku kad se klinci uspavaju, da na miru sklope svoju tvrđavu ili brod.

LEGO je nesumnjivo najbolji izbor ukoliko želite čvrste i otporne, a savršeno uklopive kocke, koje u porodici mogu ostati i decenijama.

LEGO Brick Headz donosi potpuno nov način sklapanja od uobičajenog i zato je ovaj način pravo osveženje za ljubitelje LEGO proizvoda koji su navikli na klasično spajanje.

Ono čega se LEGO ne odriče jeste ta savršena veza između dve kockice koja je istovremeno i jaka, a opet laka za rastavljanje i ponovno sastavljanje. 

Šta inspiriše kategoriju LEGO Brick Headz?

Tematski setovi LEGO Brick Headz posebno su interesantni kolekcionarima, koji će od sakupljenih figurica napraviti sjajnu izložbu, ali takođe, figurice mogu da posluže i za maštovitu, višesatnu zabavu sa prijateljima.

Takođe, setovi iz ove kolekcije LEGO kocki primamljivi su i ljubiteljima određenih filmskih žanrova ili serijala. Ukoliko želite da sakupite likove iz Star Wars-a ili ste ljubitelji Marvelovih super heroja ili onih koji dolaze iz kompanije DC Comiks onda ćete u okviru ovih setova naći svoje omiljene likove. Da li će to biti Gamora, najsmrtonosnija žena u svemiru iz blokbastera Osvetnici: Rat beskraja ili Iron Man, Tanos ili Star Lord iz istog Marvelovog filma? Možda je za vas ipak Star Wars neprevazođen, pa ćete radije birati likove iz ovog serijala? Najzad, možda su Betmen i Joker vaš prvi izbor? 

LEGO Brick Headz je generalno ispirisan likovima iz mnogih popularnih crtaća, filmova, igrica i za one koji obožavaju da sastavljaju kolekcije, ovo je pravi kockasti raj.

LEGO Brick Headz - starosna ograničenja

Verujemo da uz nadgledanje odraslih i nešto mlađa deca mogu da se igraju junacima iz ovog LEGO programa, ali svakako ne mlađa od 3 godine. Ipak, preporuka je da ove setove sklapaju deca od 8 godina pa naviše, pre svega jer je mnogo sitnih delova, postoje uputstva za sastavljanje, koje mlađa deca ne mogu najbolje da isprate, a i ova kategorija LEGO kocki je više nego ostale namenjena onima koji cene činjenicu da su ne samo sve figurice, nego i sve kockice na broju. Ovo poslednje je često prezahtevno za decu mlađu od 8 godina.

Kako da naručite svoje figurice iz kolekcije LEGO Brick Headz?

Putem sajta kockalend.rs kupovina se obavlja brzo i lako u samo nekoliko jednostavnih koraka koji započinju odabirom željenog proizvoda, ubacivanjem u korpu i kompletiranjem postupka kupovine ostavljanjem informacija važnih za dostavu i način plaćanja.