Plaćanje na 3 rate karticama Banca Intese!
Najatraktivnija LEGO® ponuda
Besplatna dostava za porudžbine preko 3.000 rsd!

LEGO® Hidden Side™

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
6 proizvoda
Sačuvano u omiljne
LEGO® Hidden Sude J.B.'s Submarine - uplovite u avanturu gde se digitalni i fi...
array(0) {
}
2.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
LEGO® Hidden Side Shrimp Shack Attack - zaronite u zabavne avanture u lovu na duhov...
array(0) {
}
7.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
LEGO® Hidden Side El Fuego's Stunt Truck - zaronite u zabavne avanture u lovu ...
array(0) {
}
5.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
LEGO® Hidden Side Ghost Train Express - zaronite u zabavne avanture u lovu na duho...
array(0) {
}
11.599,00 RSD
Sačuvano u omiljne
LEGO® Hidden Side Newbury Subway -  za pametno kombinovanje fizičkog i digital...
array(0) {
}
4.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
LEGO® Hidden Side Paranormal Intercept Bus 3000 - Uronite u ubrzano iskustvo igranj...
array(0) {
}
8.899,00 RSD
Pročitajte

Lego Hidden Side™

Kocke i setovi Lego Hidden Side™ pozivaju decu da se pridruže neustrašivom timu lovaca na duhove. Ohrabruju junake de vide neviđeno, pobeđuju jednog po jednog duha i na taj način začarani svet vraćaju u normalu. 

Ova Lego tema uključuje seriju “ukletih” setova kocaka koji su puni tajnih iznenađenja, ali u isto vreme funkcionalni i uklopivi sa ostalim Lego elementima. Aktiviranje besplatne aplikacije proširene stvarnosti oživljava modele, otkriva skriveni svet interaktivnih misterija i izazova za rešavanje. Ova dva sveta u kombinaciji čine igru privlačnijom i zabavnijom. Aplikacija ima i digitalnu igru kojom se deca mogu zabavljati nezavisno od Lego seta.

Istinita priča o Hotelu tame 

Lego Hidden Side™ ima bogatu prošlost i privlaču istinitu priču. Ovo je prvi Lego set koji koristi proširenu stvarnost, a inspirisan je na osnovu ličnog iskustva kreatora igrice. Naime, nekoliko uticajnih jutjubera sa ciljnom grupom Lego pratilaca angažovano je da zajedno sa Lego YouTube timom uskoči u Voz duhova i uđe u takozvani Hotel tame.

Tamo su upoznali jednog od likova Lego Hidden Side-a, duha Hanter Džek Dejvidsa koji je oživljen novom tehnologijom, kako bi u realnom vremenu stupio u interakciju sa gostima i pozvao ih da postanu zvanični progonitelji duhova. Uz Džekovu pomoć ekipa jutjubera je uhvatila duhove, ali i snimila ovo neverovatno iskustvo i podelila ga sa milionima sledbenika na svojim YouTube kanalima. 

Ovim sadržajem Lego Hidden Side postigao je neverovatan uspeh koji je nadmašio sva očekivanja Lego kompanije. 

Za neustrašive isterivače duhova

Lego Hidden Side™ je kreativna građevinska igračka i igra proširene stvarnosti – sve u jednom. Namenjena je deci starijoj od 7 godina. 

Deca mogu da naprave višeslojni model, a zatim da koriste interaktivnu aplikaciju proširene stvarnosti za lov i hvatanje duhova. Režim za više igrača dodaje potpuno novu dimenziju doživljaju i iskustvu virtuelne stvarnosti. Jedan igrač postaje lovac, dok se tri prijatelja pretvaraju u duhove koje lovi. Ko će pobediti? Igra je jedini način da hrabri učesnici saznaju! 

Upoznavanje glavnih Lego Hidden Side junaka uzbudljivo je i izazovno za klince, jer igra nosi privlačnu i inspirativnu priču. Džek Dejvids, Daglas Elton, Parker L. Džekson, doktor J.B. Vat, Spenser i mnogi drugi postaće glavna tema dečijih razgovora i izazov za stvaranje novih svetova iz mašte.

Uz više različitih setova i redovnim ažuriranjem igrice, ovo će biti zabava koju su mali ljubitelji virtuelne realnosti dugo očekivali. 
 

Neprevaziđeni Lego kvalitet 

Kada zaista želite da oduševite mališane i poklonite im vrednu igračku koja će zaokupiti njihovu punu pažnju, izaberite Lego. Kvalitet, originalnost i funkcionalnost Lego setova su neprevaziđeni, što dokazuju mnogobrojne generacije devojčica i dečaka svih uzrasta.

Uz Lego Hidden Side™ setove mališani dobijaju mogućnost da kroz kreativno i klasično igranje Lego setovima osete i dožive sve prednosti moderne tehnologije. Deca mogu da se igraju, grade, sklapaju i razvijaju maštu sa aplikacijom, ali i bez nje. Ekskluzivne figure Lego Hidden Side™ junaka ove setove čine posebnim i dragocenim poklonom za decu stariju od 7 godina.

Na sajtu kockalend.rs izaberite Lego Hidden Side™ setove za mališane i poručite onlajn brzo i sigurno. Uživaćete u osvajanju začaranih svetova i isterivanju duhova zajedno sa neustrašivim mališanima. Vrlo brzo i lako ćete pokrenuti aplikaciju koja će kroz virtuelnu realnost ovoj igri dati poseban i neprevaziđeni doživljaj.