LEGO® NEXO KNIGHTS™

po strani
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

LEGO® NEXO KNIGHTS™

О fantastičnim LEGO kockama i njihovom kvalitetu dovoljno govore generacije dece koja su od izdržljivih i savršeno uklopivih delova gradila svetove iz svoje mašte. Nema sumnje da će i današnji roditelji pronaći u kutijama sa starim igračkama primerke LEGO kocki iz svog detinjstva. Kao i pre mnogo godina, one će savršeno prianjati jedna uz drugu. Uklapanje LEGO delova je i dalje bez premca, ali ono što donose nove generacije proizvoda iz LEGO sveta pomera granice u svakom smislu. Ide u korak sa dečijom maštom, motiviše ih da pomeraju granice kreativnosti, a uklapanjem i najsitnijih delova, kojih i najmanji setovi imaju na pretek, vaše dete vežba koncentraciju i finu motoriku. LEGO® NEXO KNIGHTS™ je upravo jedan od  onih setova koji tome najbolje svedoče. 

Ko su LEGO® NEXO vitezovi?

LEGO® NEXO KNIGHTS™ setovi inspirisani su dansko-kanadskom 3D serijom koja se prikazivala od 2016. do 2017. godine. Priča prati pet hrabrih NEXO vitezova koji žive u futurističkom kraljevstvu Knighton. Oni pokušavaju da odbrane svoj zamak od dvorske lude Jestroa i njegovih čudovišta. 

LEGO® NEXO KNIGHTS™ - dodatne funkcije 

LEGO je odavno prepoznao da su deca današnjice odavno ovladala sajber prostorom i da se u njemu snalaze kao na svom terenu. LEGO® NEXO KNIGHTS™ je tema iz LEGO sveta koja se izdvojila upravo po tome što je spojila igranje u onlajn svetu i zabavu sa kockicama pod dečjim prstima. Merlok 2.0 aplikacija čini da NEXO vitezovi dobiju posebne moći onlajn i da na neki način dodatno “začini” igru, ali će se vaše dete uvek rado vraćati oflajn varijanti igre. To je pre svega zato što su pažljivo i precizno izrađeni delići iz LEGO® NEXO KNIGHTS™ setova obogaćeni sjajnim karakternim figuricama, moćnim spravama, oklopima i dodatnim oružjem. Skrivene ručice i rafalni pucači, neverovatno opremljena vozila, sa opcijama koje garantuju neizvesnu i uzbudljivu borbu vaših kućnih NEXO vitezova, to je sve ono što čini da igra traje satima i da nikada ne dosadi.

LEGO® NEXO KNIGHTS™ - Starosno ograničenje 

Iz LEGO kompanije, setovi iz teme LEGO® NEXO KNIGHTS™ namenjeni su uzrastu od osam godina pa naviše. Nije nemoguće da se i mlađa deca igraju sa starijom braćom ili sestrama, ali je zbog broja delova, koji mogu biti i jako sitni, poželjno da neko stariji nadgleda, kako bi svi delovi ostali na mestu. Takođe, ukoliko se i sami zaigrate, ne treba da se osećate loše zbog toga, jer je ova igra “zarazna” i ima brojne fanove širom sveta, pa i među zrelijim delom populacije.

Kako da naručite LEGO® NEXO KNIGHTS™

Na sajtu kockalend.rs poručivanje je brzo i lako. U nekoliko jednostavnih koraka napunite svoju “korpu” željenim artiklima, a onda čak i bez registracije, samo sa osnovnim informacijama potrebnim za isporuku, naručite željene setove. Za sve porudžbine preko 3.000 dinara, ne plaćate poštarinu.

Skopite svoju družinu NEXO vitezova i odbranite svoj dvorac od svake dosade!