The LEGO® Ninjago® Movie™

po strani
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

The LEGO Ninjago® Movie™

Želite da obradujete svog mališana, da mu priuštite nesvakidašnji rođendanski poklon, da ga nagradite za postignute rezultate na nekom polju ili jednostavno da ga iznenadite bez ikakvog razloga. Ne brinite, pomoći ćemo vam da napravite pravi izbor. Kupovinom igračaka The LEGO Ninjago® Movie™ sigurno nećete pogrešiti. Gotovo da ne postoji dečak koji barem potajno ne priželjkuje ovakav poklon.

Koliko su igračke lego popularne među klincima možemo videti i po tome što je  snimljena i serija za čije snimanje je bila inspiracija lego igrica. Na našem sajtu Kockalend.rs možete izabrati igricu za svog mezimca i biti sigurni da nećete pogrešiti.

Izaberite igračku koju će vaše dete obožavati

Neodlučni ste i ne znate kako da odaberete pravu igračku? Budite bez brige, pomoći ćemo vam.

LEGO NINJAGO MOVIE FIRE MECH  igračka namenjena je deci 9-14 godina, što ne znači da i oni malo mlađi ili oni malo stariji neće uživati igrajući se. Ovaj zanimljiv set je izrađen od kvalitetne plastike i kartona, a sastoji se od čak 944 različita delića. Klinci će u ovoj igri uživati  napadajući armiju ajkula, Kai-evim vatrenim robotom. Igrica obiluje akcijom i pucanjem tako da će vaše dete da se uživi u ulogu glumca koji je na strani pravde. U setu  se nalaze  mini-figure glavnih likova Kai, Zejn, Lauren, Henri, Hamerhed i Jelly. Tu je i neustrašivi Vatreni Mech sa otvorivim kokpitom za minifiguru, podesivim rukama i nogama. Tu su još i  dva ramena disk ispaljivača, dve zastave simbol samuraja, dva neispaljujuća vatrena blastera od oružija, dve katane i strela sa lukom. Možda vama ovo i ne znači mnogo, ali vaš mezimac zna dobro o čemu se radi.

LEGO NINJAGO MOVIE LIGHTNING JET igrica je koju obožavaju deca školskog uzrasta. Bilo da vaš mezimac ima 9 ili 14 godina svakako će uživati igrajući se njome. Set  se sastoji od 876 kockica i napravljen je od kombinacije kartona i plstike. Ova igrica će vašem mališanu priuštiti vožnju super munjevitom letilicom. Da bi oslobodio Eda i Ednu moraće da se bori sa armijom ajkula. 

Pri kupovini ove igrice dobijate set koji sadrži mini figure Jay-a, Eda, Edne, Crusty-a, Jelly, vojnik Armije Ajkula, Munjevitu letelicu, Kraba vozilo, oružje. I ne brinite ukoliko vam nazivi ovih figura ne znače mnogo, vaš mališan je svakako upoznat i sa nestrpljenjem očekuje da oslobodi Eda i Ednu.

 

Kupujte  onlajn, jer tako  štedite vreme

Sve naše igračke možete kupiti onlajn, bez odlaska u prodavnicu. Dovoljno vam je nekoliko klikova na računaru ili telefonu kako biste došli do željenog proizvoda. Odaberite željenu igračku a zatim je dodajte u virtuelnu korpu, nakon čega je potrebno da ostavite podatke za isporuku. Ne zaboravite da odaberete način plaćanja, a nakon toga potvrdite narudžbinu. Ukoliko se dvoumite oko izbora igračke možete je dodati na listu želja, a nakon toga se konsultovati sa detetom. On će nepogrešivo znati šta želi. Sve naše igračke možete naručiti putem telefona na broj 069/ 44 44 664. Takođe, za sve informacije i pomoć pri kupovini možete  kontaktirati sa nama putem imejl-adrese online@kockalend.rs ili na broj 011/715 99 70.