LEGO® Overwatch®

po strani
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

LEGO Overwatch®

LEGO kockice nije potrebno objašnjavati današnjim roditeljima, jer su nesumnjivo bili nezaobilazan deo i njihove dečje igre. Klinci i danas obožavaju ovaj brend, a svoje fanove Lego kocke imaju i među “velikom decom”.  LEGO Overwatch je još jedna u nizu dimenzija LEGO setova, fantastična serija kockica koju obožavaju deca, ali i stariji.

Setovi LEGO Overwatch® inspirisani popularnom video-igrom

Setovi koji se nalaze u okviru teme LEGO Overwatch® prate radnju istoimene igrice. Overwatch je u svetu video-igra obeležila 2016. godinu, u kojoj se pojavila, jer je otvorenu beta verziju igralo oko 10 miliona igrača širom sveta. Relativno jednostavnoj igri bilo je svojstveno i to što su se kreatori iste iz Blizzard Entertainment-a postarali da razviju zanimljive likove, sa raznovrsnim moćima i lepo dizajniranim i upečatljivim autfitom, što je naročito godilo igračima. Suština igre je u borbi dva šestočlana tima. U svakom su heroji koje izaberu igrači od 24 ponuđena karaktera. Heroji mogu imati uloge napadača, branitelja, podrške i tenkovske odbrane. Zajednički rade na zauzimanju neke pozicije na mapi ili prevoženju nekog tereta i to sve u određenom vremenskom roku. Baš kao što je i u igrici pažnja posvećena detaljima, izgledu i moćima likova, kao i pozadinskoj priči privlačnoj i početnicima i iskusnim igračima, tako su i inspirativni setovi LEGO Overwatch® napravljeni tako da pruže vrhunsku LEGO zabavu.

Zašto se odlučiti za LEGO Overwatch® seriju?

Setovi su kreirani u skladu sa najpopularnijim herojima iz Overvoč igrice. Tako ćete na primer u setu LEGO® Overwatch® Hanzo vs. Genji  moći da napravite Hanamura dodžo sa dva izuzetno popularna heroja braćom zmajevima Hanzo-om i Genji-jem. 

U setu LEGO® Overwatch® Dorado Showdown moći ćete da napravite poznatu građevinu strateškog uzanog prolaza sa mape Dorado sa mini-pijacom i fenjerom, kao i kamionom sa tovarnim prostorom. Ovo će biti mesto daljeg obračuna sjajnih heroja 76-ice sa teškim pulsnim rafalom, Reaper-a naoružanog dvocevnim sačmarama i McCree-a sa revolverom mirotvorcem i šest pucača, i sve to na neverovatnoj mapi Dorado koja je inspirisana Festivalom svetlosti. 

Na sajtu kockalend.rs možete naći manje zahtevne setove koje možete pridružiti ostalim setovima sa istom tematikom. Naravno postoje i veoma kompleksni setovi kakav je LEGO OVERWATCH WATCHPOINT GIBRALTAR sa preko 700 delova, koji sadrži minijaturne figure Fara, Mersi i Ripera, veliku figuru Vinstona, Overwatch raketu deljivu na 2 sa 2 kokpita, skladište za Vinstona, banane i teglu putera od kikirikija, zgradu sa lansirnom platformom, Farin lanser raketa, blaster, tesla top i pištolje. 

LEGO Overwatch® - Starosna ograničenja

Za razliku od igrice, LEGO Overwatch® setovi namenjeni su iskusnim LEGO slagačima od najmanje 8 godina pa naviše. Razlog za ovo treba tražiti u tome što su setovi zahtevniji, složeniji i izazovniji za sklapanje, ali kada se sastave mogu biti osnova za sjajnu borbu timova igrača, koja može trajati satima.

LEGO Overwatch® - Naručivanje 

Na sajtu kockalend.rs naručivanje je lako i brzo. Ukoliko ste do sada naručivali putem interneta, dodatno objašnjenje vam i nije potebno. Ukoliko naručujete prvi put, smernice koje vas vode od željenog proizvoda do kompletirane narudžbine jasno su istaknuti na ovom sajtu i u nekoliko koraka (odabir željenog artikla, ili više njih, pregleda korpe i dodavanja informacija za slanje) vi ste obavili najbržu moguću kupovinu od kuće.