LEGO® Trolls

po strani
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Lego Trolls

LEGO® TROLLS kocke i setovi oživljavaju čarobni svet kraljice Make (Poppy) i njenog prijatelja Zakerala (Branch) u šarenom selu čuvenih Trolova. Kao nastavak crtanog filma koji dolazi iz DreamWorks produkcije, kroz razigrani dizajn i jarke boje ovi junaci razvijaju dečiju maštu i kreativnost. 

Trolovi su dobroćudna stvorenja svih oblika, veličina i boja. Žive u najšašavijem mestu na svetu, gde se peva i pleše, a najboljih kolača ima u ogromnoj količini. Svakog od njih krase posebni talenti i veštine, što njihovo selo čini zadivljujuće lepim i jedinstvenim.

Glavni lik je Maka, kraljica Trolova. Uvek je dobro raspoložena, razigrana i brbljiva. Obožava da se druži sa svim Trolovima i da stvara pozitivnu atmosferu. 

Za razliku od nje, Zakeralo je namrgođeni Trol koji često pronađe razlog za brigu, ali je potajno zaljubljen u Maku i uvek spreman da joj pomogne, uprkos svojoj ozbiljnosti. 

Pored Make i Zakerala, tu su i: Dugajlija, Svila i Kadifa, di-džej Suki, Kristalko, Ljupka, Šmeksija, Čupka, Mrvica, Duga, Karma i mnogi drugi Trolovi. 

Vesela družina u crtanim filmovima prolazi kroz mnoge izazove i savladava različite opasnosti, a mališani imaju priliku da kroz LEGO® TROLLS setove učestvuju u stvaranju novih avantura šarenih Trolova.

Priča bez kraja za kreativne mališane

LEGO® TROLLS kocke i setovi savršen su izbor za sve devojčice i dečake koji žele da razvijaju maštu i da kroz igru upoznaju i uče da poštuju različitosti, pravo prijateljstvo i jedinstvenost.

Igrajući se originalnim figuricama omiljenih likova iz Troll crtaća, mališani će nadograđivati priče i stvarati nove avanture. Zajedno sa svojim junacima iz šarenog i izmaštanog sela Trolova uspešno će rešavati različite izazove i pronalaziti inspiraciju za nove događaje.

Trolovi vole da igraju, pevaju i da sviraju različitu vrstu muzike, tako da su savršen izbor za dečake i devojčice koji uživaju u muzici i plesu. Uzbudljivim avanturama i zanimljivim pričama neće biti kraja uz razigrane i šarene Troll junake.

Koji god LEGO® TROLLS set da izaberete, pružićete mališanima pravo zadovoljstvo i iskrenu radost, jer su priče o šarenim i veselim bićima uvek dobar povod za igru i druženje. Da li će to biti borba za rok ili pop muziku, dobra tehno žurka ili velika svetska turneja – odlučite zajedno sa svojim mališanima. 

Lego uvek obećava dobru zabavu

Kvalitet, originalnost i funkcionalnost Lego setova su neprevaziđeni, što dokazuju mnogobrojne generacije devojčica i dečaka svih uzrasta. Uz razvoj mašte, logike, kreativnosti i fine motorike, deca uživaju u igri i kvalitetno ispunjavaju svaki trenutak svog vremena. 

Kada zaista želite da oduševite mališane i poklonite im vrednu igračku koja će zaokupiti njihovu punu pažnju, izaberite Lego i budite sigurni da ste ostvarili veliku i važnu dečiju želju. 

Na sajtu kockalend.rs pronađite LEGO® TROLLS sa omiljenim scenama iz crtaća i obradujte mališane poklonom koji će im pružiti nezaboravne trenutke detinjstva.

Poručite onlajn brzo i sigurno i budite uvereni da će deca uživati u druženju i igri kroz priču o avanturama poznatih Trolova. 

Za sve dodatne informacije i pitanja možete nam se obratiti telefonom ili i-mejlom online@kockalend.rs. Rado ćemo Vam odgovoriti i rešiti sve nedoumice u vezi sa izborom ili kupovinom.