Najatraktivnija LEGO® ponuda
Besplatna dostava za porudžbine preko 3.000 rsd
Zanimljivosti
25.03.2020.

LEGO® City - Grad koji ne spava

Sve do 2005. godine, jedna od 3 originalne teme koje su sadržale LEGO minifigure, pored tema Castle i Space, bila je LEGO Town koja je na kratko preimenovana u LEGO World City, a zatim i konačno u LEGO City.

LEGO City je tema koja se fokusira na životnu okolinu koju mališani upoznaju svakog dana. Priroda, zgrade, vozila policije i vatrogasaca, ulice, prodavnice i sve što nas okružuje može se pronaći u setovima iz ove kolekcije, koja je omiljena među mališanima. Kako je LEGO City, grad pun akcije, zabave i bogatih detalja, setovi iz ove kolekcije pružaju beskrajne sate igre, koji podstiču dečiju maštu i učenje kroz igru. Iako zanimljiva činjenica govori da je oko 86% procenata svih LEGO minifigura muškog pola, u kolekciji LEGO City se teži ka izjednačavanju broja muških i ženskih minifigura, pa tako u setovima možete pronaći ženskog policajca ili vatrogasca.

LEGO City kolekcija podeljena je na više tema, neke od njih su:

  1. LEGO Train
  2. LEGO Police
  3. LEGO Fire
  4. LEGO Town
  5. LEGO Great Vehicles
  6. LEGO Arctic Explorer
  7. LEGO Space

 

 

 

U online ponudi koju vam nudi Kockalend internet prodavnica, možete pronaći neke od omiljenih dečijih tema kao što su City Arctic, City Police, City Great Vehicles i druge, a celu online ponudu LEGO City kolekcije pogledajte OVDE. 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

30.
Jul.
2020.
Zanimljivosti
LEGO® Technic - izazov, hobi, ljubav, zabava.
10.
Jul.
2020.
Zanimljivosti
Otkrijte veliku vikend akciju - 50% na drugi LEGO® set!
24.
Jun.
2020.
Zanimljivosti
LEGO® DOTS poziva decu da budu odvažna, dodaju boju svom svetu i nikada ne prestanu da stvaraju! 
string(0) ""
string(0) ""