Najatraktivnija LEGO® ponuda
Besplatna dostava za porudžbine preko 3.000 rsd
Zanimljivosti
25.03.2020.

LEGO® City - Grad koji ne spava

Sve do 2005. godine, jedna od 3 originalne teme koje su sadržale LEGO minifigure, pored tema Castle i Space, bila je LEGO Town koja je na kratko preimenovana u LEGO World City, a zatim i konačno u LEGO City.

LEGO City je tema koja se fokusira na životnu okolinu koju mališani upoznaju svakog dana. Priroda, zgrade, vozila policije i vatrogasaca, ulice, prodavnice i sve što nas okružuje može se pronaći u setovima iz ove kolekcije, koja je omiljena među mališanima. Kako je LEGO City, grad pun akcije, zabave i bogatih detalja, setovi iz ove kolekcije pružaju beskrajne sate igre, koji podstiču dečiju maštu i učenje kroz igru. Iako zanimljiva činjenica govori da je oko 86% procenata svih LEGO minifigura muškog pola, u kolekciji LEGO City se teži ka izjednačavanju broja muških i ženskih minifigura, pa tako u setovima možete pronaći ženskog policajca ili vatrogasca.

LEGO City kolekcija podeljena je na više tema, neke od njih su:

  1. LEGO Train
  2. LEGO Police
  3. LEGO Fire
  4. LEGO Town
  5. LEGO Great Vehicles
  6. LEGO Arctic Explorer
  7. LEGO Space

 

 

 

U online ponudi koju vam nudi Kockalend internet prodavnica, možete pronaći neke od omiljenih dečijih tema kao što su City Arctic, City Police, City Great Vehicles i druge, a celu online ponudu LEGO City kolekcije pogledajte OVDE. 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

22.
Oct.
2020.
Zanimljivosti
Kreativnost, vesele boje, beskrajni sati zabave, druženje.
03.
Sep.
2020.
Zanimljivosti
Set iznad 5.000 DIN = LEGO® podloga za 1 DIN
28.
Aug.
2020.
Zanimljivosti
LEGO® Super Mario™ objedinjuje analognu i digitalnu igru kao nikada do sada.
string(0) ""
string(0) ""