LEGO® The movie

po strani
4 proizvoda
Sačuvano u omiljne
LEGO® MOVIE 2™ Emmet's Thricycle! - Napravite Emmetov tricikl - istoveta...
2.149,00 RSD
Sačuvano u omiljne
LEGO® MOVIE 2™ Pop-Up Party Bus - uskočite u zabavni autobus i zabavljajte se...
13.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
LEGO® MOVIE 2™ Queen Watevra's Build Whatever Box! - Stvorite zabavne sce...
5.999,00 RSD
Pročitajte

LEGO® Movie

Lego igračke i setovi spadaju među najomiljenije igrače za decu, a obožavaju ih i stariji. Opšte je poznato da deca Lego kocke ne koriste samo kod kuće, već ih neretko možemo naći u vrtićima i školama kao važan didaktički materijal. Svaka Lego igračka se sastoji od malih plastičnih delova koje deca spajaju ne koristeći lepak ili makaze. Lego igrice koje imamo u ponudi izrađene su od dugotrajnih materijala, tako da igranje može trajati godinama. Lego igračke nisu samo igračke već predstavljaju predmet obožavanja dece celog sveta. Stoga je sasvim razumljivo što u Evropi postoje Lego fan klubovi.

Bilo da želite da obradujete svoje dete ili biste nekom dragom detetu da odaberete nezaboravan poklon, Lego igračke su pravi izbor. Kupovinom ovih fascinantnih igračaka pomoći ćete detetu da izgradi graditeljske veštine i logičko razmišljanje. U našem bogatom asortimanu možete odabrati odgovarajuću igračku kojom ćete izmamiti osmeh i oduševljenje svakog mališana. Kako bismo vam donekle dočarali ono što vaši mališani već dobro znaju, pokušaćemo da vam približimo neke od The movie igračaka.

LEGO®Movie – igračka koju svako dete obožava

Inspirisan animiranim Lego 2 filmom, ovaj set je osmišljen za decu predškolskog uzrasta. Pomoći će im da na vrlo zanimljiv način kroz igru dočaraju svet konstrukcije i graditeljstva. 

Nema deteta koje neće uživati u Benijevoj i Emetovoj svemirskoj radionici. Tim pre što će biti potrebno da im se pridruži kako bi proverilo da li je letelica spremna za važnu Benijevu svemirsku misiju. Mališani će uživati proveravajući rakete i dopunjavajući gorivo za let u svemir. U setu se dobijaju mini figure Emeta i Benija, svemirski brod, spasilačko vozilo, pumpa za gorivo, kolica sa alatom, boca sa kiseonikom i podrazumevano ilustrovano uputstvo. 

Ova igrica je izrađena od izuzetno kvalitetne plastike, sastoji se od 117 delova i predviđena je za decu stariju od 4 godine. 

Možda će vaši klinci poželeti da naprave svoj film kupovinom igrice LEGO®The movie, a uz vašu asistenciju to je lako izvodljivo.

Ova inovativna igračka THE LEGO® MOVIE 2 ™ sadrži filmsku scenu, akcijske rekvizite, kao i okretno postolje za kameru vašeg pametnog telefona. Uz ovaj atraktivni set dobijate 9 znakova THE LEGO® MOVIE 2, mini-figurice Emmet, Luci i Rek, figuru mini-lutke Sveet Maihem, kao i figure grabljivaca. Set se sastoji od čak 482 dela i napravljen je od izuzetno kvalitetne plastike.

Ova  LEGO igračka (kao i sve ostale iz ove serije), odlikuje se visokim kvalitetom, a testirane je, što je ključno za bezbednost dece, tako da možete biti potpuno opušteni gledajući vašeg klinca kako se igra sa uživanjem. I samo pakovanje LEGO igračaka je veoma atraktivno, što ga dodatno čini idelnim za poklon.

Kupujte jednostavno i ekonomično

Ukoliko želite da obavite brzu, jednostavnu i ekonomičnu kupovinu, na pravom ste mestu. Mi štedimo vaše vreme i novac. Nakon što odaberete igračku (ili više njih), dodajte je u korpu koja se nalazi u gornjem desnom uglu. Nakon toga popunite podatke za dostavu i način plaćanja. Kada ste popunili sva polja, ostaje vam samo da potvrdite svoju porudžbinu kako biste uspešno obavili kupovinu. Za sve informacije ili pomoć pri kupovini možete kontaktirati sa nama putem telefona na broj 011 715 99 70 ili nam pisati na imejl-adresu online@kockalend.rs. Takođe, sve naše proizvode možete naručiti i pozivom na broj telefona 069 44 44 664.