LEGO® Art

po strani
9 proizvoda
Sačuvano u omiljne
LEGO® Art LE31202
Šifra artikla: LE31202 Da li su Miki ili Mini baš tvoji omiljeni Disney j...
16.599,00 RSD
Sačuvano u omiljne
LEGO® Art LE31207
Cvetna kreativnost vas očekuje u ovom fantastičnom LEGO Art Floral Art kompletu. Unesit...
9.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
LEGO® Art LE31201
Šifra artikla: LE31201 Za sve obožavatelje Harry Pottera iz kolekcije Lego stiže...
16.599,00 RSD
Sačuvano u omiljne
LEGO® Art LE31208
Ljubitelji umetnosti i klasičnih slika obožavaće ovaj neverovatan LEGO Art komplet za i...
13.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
LEGO® Art LE31210
LEGO set Modern Art predstavlja inovativan pristup LEGO gradnji, spajajući svet klasičn...
6.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
LEGO® Art LE31205
Ljubitelji superheroja ili superzlikovaca biće oduševljeni kada otkriju ovaj kol...
16.599,00 RSD
Sačuvano u omiljne
LEGO® Art LE31209
LEGO set The Amazing Spider-Man donosi uzbudljivi svet Marvel stripova u formi kreativn...
26.799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
LEGO® Art LE31211
Unesite malo prirode u svoj dom pomoću ovog živopisnog kompleta za izgradnju LEGO Art T...
6.999,00 RSD
Pročitajte

LEGO ART

Na sajtu Kockalend.rs nisu samo igračke za decu, au to se možete uveriti kroz fenomenalnu kolekciju LEGO ART. Ona pruža potpuno drugačije i neočekivano građevinsko iskustvo kroz mozaike sa nekima od najpopularnijih likova iz sveta muzike i filma. Bilo da ste odlučili da poklonite dragoj osobi ili želite kolekciju za sebe, ovi setovi iznedriće umetnost koja će na specifičan način krasiti zidove i police. U ponudi su kolekcije sa likovima legendarne filmske dive Merilin Monro, članova vanvremenske grupe Beatles, čuvenog crtanog junaka Miki Mausa i njegove Mini, kao i heroja iz serijala „Ratovi zvezda“. 

Za koju od neverovatnih kolekcija se odlučiti 

Ljubiteljima filmova i muzike sigurno će biti neverovatno teško da se odluče za jednu od ponuđenih kolekcija. Možda ćemo vam, kroz opise svake od njih, pomoći da izabere najbolju. Naravno, uvek možete dokupiti još neku. 

LEGO ART Andy Warhols Marilyn Monroe namenjen je svim fanovima legendarne glumice koja je pedesetih godina ceo svet oborila s nogu i postala simbol ženstvenosti 20. veka. Kako biste sastavili sliku filmske dive, potrebno je da spojite 9 delova sastavljenih od Lego pločica, odnosno napravite mozaik od 3332 dela. Možete odabrati jednu od 4 kombinacije boja i zakačiti pločicu sa Merilinim potpisom. Ovakva slika biće potpuno osveženje za zidove vašeg stana ili kancelarije koja će oduševiti svakoga ko je bude video. 

LEGO ART Disney Mickey Mouse je kolekcija sa likovima najslavnijih Diznijevih junaka, Mikijem i Mini. Izaberite koji od njih dvoje će se smešiti sa zidova ili polica vaše sobe. Ili kupite obe kolekcije i smestite ih jedno pored drugog. Potrebno je da spojite 2658 delova, okačite Disney pločicu i ubacite u Lego okvir. Možete ih postaviti u dečijoj, ali i u svojoj sobi. 

LEGO ART HARRY POTTER HOGWARTS CRESTS je idealan poklon za sve one koji obožavaju Harija Potera. U okviru kolekcije imate dve mogućnosti. Prva je da sastavite jednu od četiri mozaičke pločice od 4249 delova, a druga da sakupite sva četiri seta kako biste imali jedinstveni grb Hogvortsa. Simbol iz sveta mladog čarobnjaka kreiranog iz pera Džoane Rouling, pravi fanovi okačiće na centralno mesto u svom domu. 

LEGO ART STAR WARS THE SITH predstavlja kolekciju sačinjenu od tri heroja iz Ratova zvezda. Napravite jednu od tri fantastične slike ili sakupite tri kolekcije i napravite sve tri varijante. Svaka slika je zapravo mozaik od 9 ploča i 3406 delova za sastavljanje. Kada spojite sve delove i dobijete lik svog omiljenog junaka iz ovog serijala, napravite ekskluzivnu varijantu i okačite pločicu „Star Wars“. Fanovi poput vas biće oduševljeni zidnim ukrasom i poželeće da imaju isti takav. 

LEGO ART THE BEATLES je kolekcija koja na prvi pogled deluje kao savršen poklon za generacije koje su imale priliku da slušaju muziku liverpulskog benda u vreme kada je i nastajala, 60-ih i 70-ih godina 20. veka. Međutim, lagane note „Buba“ postale su vanvremenske. Napravite jedan od četiri portreta vašeg omiljenog člana benda: Džona Lenona, Pola Mekartnija, Ringo Stara ili Džorža Harisona. Ili, ako ih sve pojednako volite, sakupite četiri kolekcije i postavite na zid jednu pored druge. Slika je mozaik sastavljen od 2933 dela i deo je fantastične Lego kolekcije. A vi ćete imati na zidu izuzetno vredne mozaike kojima će se diviti svaki pravi ljubitelj dobre muzike. 

Kako da i vaš dom ili kancelarija budu ukrašeni nekom od ponuđenih kolekcija?

Kada se odlučite za neki od naših fantastičnih mozaika, pozovite nas na 069/44 44 664 i kažite šifru artikla koji želite da poručite. Drugi način je da ubacite u korpu kolekciju koju želite da kupite i ispratite korake do kraja. Izaberite način plaćanja i vaš omiljeni lik iz sveta muzike i filma uskoro će se naći na zidovima stana ili kancelarije.