LEGO® Classic

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
11 proizvoda
Pročitajte

LEGO Classic

Ime čuvene kopmanija LEGO nastalo je kombinacijom dve danske reči koje u prevodu znače „lepo se igrati“. I zaista, već skoro 90 godina LEGO kocke donose sreću mališanima širom sveta. Njihov patent iz 1958. godine koji se i danas koristi omogućava prenošenje ovih kockica sa generacije na generaciju, uz mogućnost da svaka sledeća generacija doda poneki novi komad ili set. Genijalan pristup ove kompanije, koja izradu svojih kocki otada nije menjala, izdigao ih je iznad konkurencije. LEGO Classic setovi namenjeni su celoj porodici. Mlađima za zabavu, a starijima za povratak u detinjstvo.

LEGO kocke su korisne

LEGO® Classic kocke i setovi pomažu razvoj kreativnih veština vašeg deteta. I sami osnivači imali su to na umu kada su ih dizajnirali. Želeli su da pripreme devojčice i dečake za život i da im omoguće da se zabave dok pokušavaju od materijala koji im je dat da sastave nešto novo. Njihova deviza bila je: „Što više kocki imate, to ćete više stvari moći i da napravite“. Ovakav pristup obeležio je LEGO kocke kao nešto jednostavno, što svako dete treba da ima. Sati i sati igranja, slaganja i maštanja su pred njima.

Maštovita igra gradnje je jednostavna s ovim jarkim, šarenim i prilagodljivim LEGO kockama. Svaki set uključuje klasične LEGO kocke, mešavinu posebnih delova i ideja kako bi vam olakšali početak i kako bi vaša deca imala sve što je potrebno za inspiraciju. Međutim, šta će na kraju od svega toga nastati, isključivo je na vama i vašem detetu. Osmislite priču, izgradite nešto što ste već videli, podelite s njima šta ste vi kao dete voleli da gradite. Sve kuće, vozila i životinje su moguće s LEGO Classic setom dok deca otkrivaju svoje kreativne veštine. Ideje i mogućnosti su mnogobrojne, a sve što vam treba je maštovitost.

Zabava za sve generacije

Uspomene koje nastaju dok se igrate sa decom ili unucima, trajaće ceo život. Osmislite zabavu ili takmičenje za celu porodicu. Neka ovo podstakne vaše mališane da uvežbavaju svoje oko i kooordinaciju pokreta. Zabavite se zajedno sa njima i vratite se u detinjstvo. Trkajte se ko će pre složiti neki stvaran objekat koji ćete postaviti kao cilj. Osim toga, ocenjujte i ko je najpribližniji realnoj stvari. LEGO Classic kockama mogu se igrati svi uzrasti i zato je zabava zagarantovana za celu porodicu, kao i mašta za svaku generaciju.

Poručite onlajn i mi vam šaljemo na kućnu adresu

Iako su LEGO kocke nezamenljiv klasik svakog detinjstva i postojale su dok još nije bilo interneta, mi smo isporuku prilagodili savremenom dobu. Znamo da vam je važno da uživate u igri sa svojim mališanima, pa smo vam omogućili poručivanje putem interneta i dostavu na kućnu adresu. Odaberite šta vam se sa našeg sajta dopada, kliknite „Dodaj u korpu“ i poručite željeni set. U gornjem desnom uglu se nalazi ikonica kolica za kupovinu i kada završite sa biranjem, kliknite na nju. Proverite da li ste poručili sve što želite, popunite podatke za isporuku i izaberite način plaćanja. Nakon toga, mi ćemo vam na kućnu adresu poslati željene setove u najkraćem mogućem roku.

Za bilo kakva pitanja pre, tokom ili nakon kupovine, možete nam se obratiti telefonom ili i-mejlom.