LEGO® Minifigures

po strani
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

LEGO Minifigures

Ako razmišljate da bez posebnog povoda obradujete svoje dete, LEGO® Minifigures je odlična ideja. Jedna kesica sadrži jednu mini-figuru. Njen identitet je skriven i sve dok se kesica ne otvori, mališan ne može znati šta se u njoj nalazi. Svaka figura ima sopstveni stil, s odličnim detaljima i očaravajućim dodacima. Kada se upozna sa minijaturnim figurama, vaše dete može da menja duplikate sa svojim drugarima. Nekada su to mališani činili sa sličicama, dok danas stupaju u interakciju sa svojim vršnjacima kroz razmenu mini-figura. Uključite se i vi u igri sa njima i pomozite im da skupe najdraže figurice. Na našem sajtu Kockalend.rs potražite setove za svoje klince. 

Izaberite poklon koji će potpuno iznenaditi vaše dete

Ukoliko ne možete da se odlučite pri izboru, pomoći ćemo vam sa opisom svakog seta. 

LEGO MINIFIGURES 21 kreirane su za uzrast od 7+ godina, što ne znači da se i odrasli ne mogu zabavljati kroz prikupljanje čitave kolekcije. U pakovanju se nalazi 1 od 12 različitih mini-figura sa dodacima. Ne zna se koju od 12 će vaše dete izvući iz kesece, ali cilj je sakupiti ih sve. Kada kolekcija bude potpuna, možete preći na sakupljanje drugog seta. 

LEGO MINIFIGURES BANDMATES je tematski set figurica koje su predstavljene kroz različite muzičke stilove. Kada se skupe gitarista, bubnjar, reper i odlični plesač, zabava na bini je neverovatna. Dvanaest superstarova  napraviće pravi spektakl, jer se miksuju različiti muzički pravci: pop, rok, hip-hop i drugi. Zato je bitno da ih sakupite sve! Zamislite video spot koji će vaši mališani kreirati sa samo 7 godina. Plastične mini-figure pevača, plesača i svirača sa pratećim instrumentima mogu se međusobno takmičiti za najtalentovaniju zvezdu. Pozovite društvo vašeg deteta da se priključi velikom takmičenju. Pustite ih da budu kreativni, da pevaju, režiraju i takmiče se. Možda će jednom i sami krenuti putem svojih figurica. 

LEGO MINIFIGURES LOONEY TUNES je kolekcija prepoznatljivih crtanih junaka koji će sigurno na prvi pogled privući pažnju devojčica i dečaka. Namenjeni su za uzrast od 5 i više godina, a kreirani su od visokokvalitetne plastike. Sa Looney Tunes junacima vaše dete se može igrati samo ili u društvu. Kada iz kesice izvuče poznato lice iz crtaća, poput Duška Dugouška, Patka Dače ili Ptice Trkačice, dete će se sigurno obradovati. Obradovaćete se i vi, jer ćete se prisetiti detinjstva i ponovo ga proživeti uz svog mališana. 

 

Kako najlakše do minijaturnih figura?

Naručivanje online štedi vaše dragoceno vreme. Izaberite kolekciju kojoj će se dete najviše obradovati i ubacite u korpu. Ukoliko shvatite da je korpa pretpana, odnosno da nemate dovoljno sredstava za kupovinu svih dodatih setovea, slobodno izbrišite artikal, kao da ste ga u realnoj prodavnici izbacili iz korpe. Za sve one kojima ovo zvuči komplikovano, obezbedili smo pomoć pri kupovini. Klikom na beli upitnik u narandžastom polju otvoriće vam se prozor sa informacijom da pozovete broj 011 715 9970 ili pošaljete mejl na online@kockalend.rs. Možda je još jednostavnija varijanta da upišete šifre artikla za mini-figure koje želite da naručite i pozovete broj 069 44 44 664. Plaćanje se vrši pouzećem, platnom karticom ili uz pomoć uplatnice u banci ili pošti. Sačekajte iznenađenje na kućnom pragu i podelite osećaj uzbuđenosti prilikom otvaranja kesice zajedno sa svojim detetom.