LEGO® Speed Champions

po strani
12 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Ovaj komplet za pravljenje replike modela LEGO® Speed Champions Nissan Skiline Gt-R...
3.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Trkački automobil LEGO Speed Champions Audi S1 e-tron Quattro (76921) je impresivna rep...
3.899,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Dečaci i devojčice od 9+ će voleti da poseduju ovaj fantastični dupli paket BMW vozila ...
6.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Vozilo LEGO Speed Champions Ford Mustang Dark Horse Sports Car (76920) je verna verzija...
3.899,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Doživi jedan od najneverovatnijih hiperautomobila na svetu – Pagani Utopia. Prvi ...
3.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
LEGO SPEED CHAMPIONS PORSCHE 963 je impresivan set koji donosi poznati Porsche 963 u LE...
3.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Dečaci i devojčice od 9+ mogu da sakupljaju, prave i prikazuju ovo vozilo LEGO Speed Ch...
3.899,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Figura kultnog modela Ferrari 512 M iz 1970.Ovo je replika za ljubitelje automobila i d...
3.599,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kreirajte prvi britanski potpuno elektricni hiperautomobil.Ovo je replika modela LEGO S...
3.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ovo je replika modela za decu i odrasle sa strašću za inovativne automobile viso...
3.499,00 RSD
Pročitajte

LEGO Speed Champions

Ako razmišljate kako da na najbolji način iznenadite dečaka uzrasta preko 7 godina, naručite neki od  LEGO Speed Champions setova na našem sajtu Kockalend.rs. Osim što će biti podstaknute dečija mašta i kreativnost, mališani će se upoznati sa svetom najboljih i najbržih trkačkih automobila. Uživaće u brzoj i uzbudljivoj igri vozeći ferari, mercedes, ševrolet, audi i dr. Pored figura najpopularnijih brendova luksuznih automobila, dobiće i minijaturne figure vozača, kao i ostatak okruženja u kojem se odvijaju trke. 

Marke automobila u LEGO Speed Champion setovima

Setovi u LEGO Speed Champion se razlikuju pre svega u markama automobila. 

LEGO SPEED CHAMPIONS 1967 MINI COOPER S RALLY je set koji se sastoji od 481 platičnog dela. Dete ima mogućnost da organizuje reli trku sa dva mini kuper automobila i 4 mini-figure: 2 vozača, maršalom trke i mehaničarom. Detalji na kojima vaš mališan može pospešiti svoju kreativnost na Mini Cooper S Rally su minifigurni kokpit, uklonjivi vetrobran, krovni nosač sa 2 rezervne gume, trkaće boje, nalepnice za trkačke grafike i slično. Drugi automobil iz seta je MINI John Cooper Vorks Buggi, koji poseduje identičnu opremu kao i prvi. Osim dva auta, tu je i pit stop stanica sa nosačima alata, stalkom za automobilsku dizalicu, 2 mobilna ormarića, mehaničkom puzavicom sa točkovima i elementima poput 2 TV ekrana, znaka “Mini”, pehara, kante za gas, kamere, zastave. 

LEGO SPEED CHAMPIONS 1985 AUDI SPORT QUATTRO S1 je set od 250 plastičnih komada kojima će dete moći da sagradi svet u vezi sa jednim od najomiljenijih trkačkih automobila, kao što je audi sport. Naime, u setu se nalazi mini-verzija poznatog modela iz 1985. godine. On je sposoban da juriša kako na asfaltu tako i na makadamskom putu i na šumskoj stazi. Kroz igru će vaše dete testirati njegove mogućnosti i shvatiti koje su veštine potrebne za pobedu na velikim trkama. 

LEGO SPEED CHAMPIONS FERRARI F8 TRIBUTO je set sa najrealističnijim modelom ferari F8 automobila, koji je čak 25% veći nego ranije. Sklapanjem 275 delova, dete će biti spremno da oseti ukus pobede u igri sa drugarima. Uz najbrži motor u istoriji, čuveni ferari, označen kao B8, nema sumnje da će vaš mališan biti prvi na cilju i radovati se fantastičnom poklonu koji je dobio. 

Pored navedenih setova, u našoj ponudi videćete i LEGO Speed Champions 2018 Dodge Challenger SRT Demon and 1970 Dodge Charger R/T sa kojima možete organizovati uzbudljivu zabavu za celu porodicu kroz neverovatnu reli trku. Za ljubitelje jaguara, tu je LEGO Speed Champions Formula E Panasonic Jaguar, dok se oni koji preferiraju ševrolet mogu odlučiti za LEGO Speed Champions 75891 Chevrolet Camaro ZL1 Race Car.  Granice pomera LEGO SPEED CHAMPIONS MCLAREN SENNA, a ukoliko želite najpovoljniji set, tu je LEGO Speed Champions Ferrari F40 Competizione. Čari istinske brzine dostupne su i kroz setove LEGO Speed Lamborghini Urus ST-X  i  LEGO SPEED CHAMPIONS Nissan GT-R NISMO. Najkompleksniji set od čak 941 dela koji predstavlja pravi izazov za građenje i uživanje u svetu Formule 1 je LEGO Speed Champions Mercedes AMG Petronas Formula One Team. 

Kako da naručite izabrani set LEGO Speed Champions?

Naručivanje onlajn štedi vaše dragoceno vreme. Pozovite broj telefona 069 44 44 644 i recite koja je šifra artikla koji ste izabrali. Drugi način je da izabrani set dodate u korpu, kliknete na zelenu ikonicu u gornjem desnom uglu sajta i ispratite postupak naručivanja. Dostava je besplatna za porudžbine preko 3.000 dinara. Kada budete saznali da poklon stiže na vašu kućnu adresu, zamolite mališana da otvori vrata i prvi ugleda iznenađenje.