LEGO® Super Mario™

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
31 proizvoda
Pročitajte

LEGO® Super Mario™

LEGO® Super Mario™ – za sve ljubitelje kockica i dobro poznate omiljene dečje video-igrice. Kolekcionarski setovi za gradnju igračaka LEGO® Super Mario™ unose ovaj gotovo zaboravljeni lik u stvarni svet. Odličan za grupna takmičenja i negovanje dečjih veština i kreativnosti za rešavanje problema, može se preurediti i kombinovati sa naprednijim setovima kako bi se stvorili jedinstveni nivoi, koje Super Mario™ prelazi u dobro poznatoj igrici.

Uputstva za izgradnju jedinstvenog Super Mario™ univerzuma možete pronaći u besplatnoj LEGO Super Mario aplikaciji, koja uključuje inspiraciju za načine izgradnje nivoa, ali i još mnogo toga.

Igra neograničenih mogućnosti

Upoznajte decu sa interaktivnim LEGO® Super Mario™ univerzumom. Ovo može biti sjajna poklon igračka za decu, jer podstiče kreativnost i pruža neograničene mogućnosti. Igra se može odvijati u toliko pravaca da jednostavno nikada neće dosaditi detetu. Može se igrati samostalno ili u društvu. 

Setovi su izrađeni od kvalitetne plastike i mogu se spajati i nadograđivati. Predviđeni su za decu uzrasta od 6+ godina.

LEGO Super Mario kompleti igračaka nude novi način igranja, u stvarnom svetu, sa prepoznatljivim Super Mario likovima. Početni tzv. starter set i kompleti za proširenje, kao i Power-Up paketi, kombinuju se na neograničene načine kako bi omogućili obožavaocima da grade svoje nivoe razvijajući svoju maštu i kreativnost. 

Super Mario u stvarnom svetu

Starter Super Mario set sadrži elemente za izgradnju nivoa istoimene igrice. Čuveni Super Mario izašao je iz virtuelnog sveta i ponovo zagospodario srcima dece na jedan, čini se, još uzbudljiviji i dinamičniji način. Ovaj Lego svet gradi se premeštanjem Lego delova i nadograđuje se nivoima prepreka koje Super Mario mora da prevaziđe.

Učesnici igre moraju pomoći Super Mariu da osvoji virtuelne novčiće i dosegne nivoe koje do sada nije. Super Mario je opremljen senzorima, a u očima, ustima i stomaku ima minijaturne ekrančiće, koji pokazuju više od stotinu najrazličitijih reakcija, koje čine igru još zanimljivijom. Zvukovi koji se reprodukuju kroz igru su takvi da oponašaju orginalne zvučne efekte iz igrice. Kako bi igra bila realistična, tu su i figure Goomba and Bowser Jr, ali i drugih zanimljivih figura i delova sveta iz video-igrice.

LEGO Super Mario nadogradnje

Za još dinamičniju i neizvesniju igru tu su nadogradnje koje služe kao prošinjenja Super Mario sveta. Setovi za nadogranju puni su iznanađenja, a imaju cilj da igru učine još zanimljivijom. Proširenja sadrže i još skrivenih opcija koje služe da pomognu glavnom junaku da prevaziđe sve postavljene prepreke i osvoji još virtuelnih novčića.

LEGO Super Mario Power-Up paketi

Super Mario sada može postati čak i nepobediv, može savladati svaku prepreku koja se nađe pred njim i sakupiti još više digitalnih novčića. Možete obući Super Maria u specijalna odela i time značajno unaprediti njegove sposobnosti, dovesti igru na jedan još viši nivo. Malena interaktivna odela su različitih boja, a svaka boja nosi sa sobom niz mogućnosti i opcija koje olakšavaju igru čineći je još zanimljivijom.

Svi setovi koji su pred vama predstavljaju deo jedne celine magičnog Lego univerzuma koji može da usreći i inspiriše svako dete.