Ukoliko ste nakon prijema pošiljke konstatovali da želite da ga zamenite za drugi artikal iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate na kontakt telefon 011/7159970 ili nam pošaljite e-mail na adresu: online@kockalend.rs.

Nakon prijavljene zamene, neophodno je da kontaktirate kurirsku službu Daily Express i kreirate nalog za preuzimanje artikla od Vas, na osnovu dokumentacije koja će Vam stići na mail priliko kreiranja zamene.

Kuriru koji dođe kod Vas na adresu preuzimanja artikla koji želite da zamenite za drugi, neophodno je da predate adekvatno upakovan artikal jer sva odgovornost ide na račun pošiljaoca, račun-otpremnicu koju ste dobili uz proizvod, odštampanu i čitko popunjenu dokumentaciju koju ste prethodno dobili na e-mail od Kockalend internet prodavnice.

Troškove poštarine snosi kupac po zvaničnom cenovniku kurirske službe Daily Express koji možete videti OVDE. Poštarinu plaćate gotovinom Daily Express kuriru koji bude preuzimao robu za zamenu.

Čim artikal stigne na naš lager, vrši se provera artikla da li je poslat u adekvatnom stanju i automatski se šalje zamenki artikal sa novom račun-otpremnicom.

Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je otvaran, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom i neotvaranom pakavanju.

Rok zamene

Rok za zamenu artikla je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.

Troškovi isporuke

Troškove zamene robe i novca snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije oštećen ili pogrešan artikal. Ukoliko je kupac pogrešio prilikom odabira artikla, prilikom preuzimanja robe, kupac plaća iznost poštarine po zvaničnom cenovniku kurirske službe Daily Express koji možete videti OVDE. Poštarinu plaćate gotovinom Daily Express kuriru koji bude preuzimao robu za zamenu.

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi.

 

 

Vaš Kockalend!