Zanimljivosti
15.01.2020.

LEGO® Ninjago - Hrabre nindže protiv zlikovaca

LEGO Ninjago kocke i setovi se temelje na popularnoj TV seriji u kojoj se hrabri nindža tim bori sa zlikovcima koji žele da unište njihov svet. 

Popularna TV serija, Ninjago: Masters of Spinjitzu i film The LEGO Ninjago Movie su zasnovani na temi koja prati šest tinejdžerskih nindži, Kai, Jay, Cole, Zane, Nya i Lloyd. Dečaci se bore protiv zlih sila, kako bi zaštitili svoje izmišljeno carstvo, Ninjago. Mesto je inspirisano mitovima i kulturom istočne Azije. Iako sadrži drevna sela i tradicionalnu odeću, Ninjago je postavljen u moderno vreme, objedinjujući velike gradove sa neboderima, kao i vozila i ostale futurističke tehnologije.

LEGO Ninjago tema je predstavljena prvi put 2011. godine i nakon ukidanja teme LEGO Castle (2000), ovo je prva tema zasnovana na nindžama. Iako poseduje određene elemente od prethodne teme, jedna od glavnih razlika, jeste što je LEGO Ninjago inspirisana i potkrepljena motivima i dešavanjima iz TV serije Ninjago: Master of Spinjitzu.

U prvoj godini nakon plasiranja, ova tema je naišla na uspeh i popularnost koji su trajali još dve godine. Uprkos tome, njeno ukidanje bilo je planirano za 2013. godinu.  Nakon kratkog predaha, LEGO Ninjago tema je opet oživela i to zbog sjajnih povratnih informacija od fanova LEGO kocki i TV serije Ninjago i sada je u produkciji.

LEGO Ninjago kocke i setove koje vam nudi Kockalend, možete pogledati OVDE

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Feb.
2017.
Zanimljivosti
Nakon velikih uspeha koji su postigli filmovi LEGO franšize, stiže nam novo ostvarenje kompanije Warner Animation group LEGO NINJAGO movie.