Zanimljivosti
30.07.2020.

LEGO® Technic - Izazov za iskusne graditelje

Izazov, hobi, ljubav, zabava.

LEGO® Technic kolekcija je prvi put predstavljena 1977. godine, pa je pre neku godinu proslavljena velika 40-ogodišnjica ove inspirativne linije. Prvih 7 godina, LEGO® Technic setovi su se zvali Expert Building, i bili su namenjeni deci uzrasta preko 9 godina, kada su 1984. podine promenili ime u LEGO® Technic, koje je sada prepoznatljivo širom sveta. Prilikom pojavljivanja, LEGO® Technic linija privukla je veliku pažnju kako dece, kojima su zapravo LEGO® kocke i namenjene, tako i odraslih, jer se u ovoj temi radi o složenim, zahtevnim, ali pre svega realnim vozilima iz života. Kada uz klasične LEGO® kocke dodate motore, zupčanike, velike točkove, električne pogone, daljinske upravljače, svetlosne i zvučne signale, znajte da je reč o kolekciji LEGO® Technic.

 

 

 

 

Neke od zanimljivosti ovih setova su te da postoji 27 različitih LEGO® Technic figura, od kojih se neke nalaze u više setova, kao i da je najveći LEGO® Technic set mega bager koji broji 3.900 delova za sastavljanje.

 

Ukoliko ste vaši mališani i vi, ljubitelji izazovne, višečasovne, zabavne gradnje sa LEGO® kockicama, pogledajte ponudu LEGO® Technic setova OVDE i poručite jednostavno i sigurno u Kockalendu!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

11.
Mar.
2021.
Zanimljivosti
LEGO® VIDIYO™ - nova dimenzija igranja sa LEGO® kockicama!
28.
Jan.
2021.
Zanimljivosti
Pronaći sitnice koje nas smiruju i čine srećnim? Za ljude širom sveta te sitnice znače –  LEGO.
22.
Oct.
2020.
Zanimljivosti
Kreativnost, vesele boje, beskrajni sati zabave, druženje.