Plaćanje na 3 rate karticama Banca Intese!
Najatraktivnija LEGO® ponuda
Besplatna dostava za porudžbine preko 3.000 rsd!

LEGO® Chima

po strani
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

LEGO® Chima™

Setovi Lego Chima zasnovani su na popularnoj televozijskoj seriji Legends of Chima. Ova animirana TV serija prvi put je prikazana 2013. i od tad beleži uspehe kod gledalaca svih uzrasata. Radnja je smeštena u svet fantazije koji naseljavaju zaraćena plemena životinja. Tu su: pleme Lavova, pleme Krokodila, pleme Orlova, pleme Vukova, pleme Gorila, pleme Gavrana, pleme Nosoroga, pleme Medveda, pleme Dabra i ostala plemena koja aktivno učestvuju u životu i razvoju ove fantastične akcione sage. Povezani Lego Chima setovi lansirani su u isto vreme kada i sama serija kako bi se premijere serije i Lego kocki ove franšize poklopile.

Savršen poklon za ljubitelje fantastike

LEGO  Chima kocke i setovi su savršeni za podsticanje kreativne igre vaše dece. Sa ovim čovekolikim životinjskim ratnicima pripadnicima različitih plemena gde svako ima svoju ulogu zabava će biti zagarantovana. Uz sve ove fantastične životinje, vozila za izgradnju, oružje, mašine za gradnju i konstrukciju vaši mališani  mogu da nauče različite veštine igranje uloga i da uvežbavaju svoje graditeljske veštine.

Tu su inspirišući setovi za igru koji će podstaći njihovu maštu dok istražuju ovaj magični svet kao i Speedorz™ setovi gde se mogu boriti uz svoje prijatelje i otkriti tajnu moćne ‘CHI’ kugle. LEGO® Chima™ namenjen mališanima uzrasta od 6 do 12 godina odličan je  način da vaše dete raste  uz zabavu koji nose Lego kocke.

Setovi iz LEGO Chima linije su idealni za podsticanje kreativne igre kod deteta. Igrajući se i ulazeći u  likove u obliku životinjskih ratnika, pripadnicima različitih plemena, kao i gradnjom fantastičnih vozila, vaše dete će kroz igranje uloga u zamišljenim situacijama razvijati kreativnost i maštu.
Pored setova koji inspirišu maštu i istražuju čarobni Lego Chima svet, dostupni su i Speedorz setovi pomoću kojih se dete može takmičiti i igrati sa svojim prijateljima roditeljima ili ukućanima.
U magičnom svetu Chima Lego životinjska plemena ratnika bore se za ultimativni izvor energije, CHI. Plemeniti lavovi razdelili su ga ravnomerno svim plemenima, ali divlji krokodili žele ga samo za sebe! Epska borba za kontrolu nad CHI-jem samo što nije počela između sila dobra i zla. Spremi se da oslobodiš snagu!

Kupujte brzo i povoljni iz topline svog doma

Ukoliko niste u mogućnosti lično da nas posetite, LEGO® Chima™ set ali i sve naše ostale Lego setove možete da pogledate i nabavite putem naše onlajn ponude. Dovoljno je da samo odvojite malo vremena, nekoliko klikova na računaru ili telefonu i željeni Lego set je vaš. Pre svega odaberite željeni Lego ili više setova i dodajte u  korpu. Nakon toga neophodno  je da popunite polja sa podacima kako bi odabrani Lego set bio isporučen. Ne zaboravite da odaberete način plaćanja, a nakon toga potvrdite narudžbinu. Ukoliko se dvoumite oko izbora savetujemo vam da ga dodate na listu želja.  Potom porazgovarajte sa vašim mališanom. Ono će nepogrešivo znati šta želi i daće vam prave smernice.

Sve iz naše ponude možete naručiti i putem telefona na broj 069/ 44 44 664. Takođe, za sve informacije i pomoć pri kupovini možete  nas kontaktirati  putem imejl-adrese online@kockalend.rs ili na broj 011/715 99 70.