Plaćanje na 3 rate karticama Banca Intese!
Najatraktivnija LEGO® ponuda
Besplatna dostava za porudžbine preko 3.000 rsd!

LEGO® Minions

po strani
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Neka se fanovi Miniona pridruže svojim omiljenim likovima u Gruovom podrumu laboratorij...
2.899,00 RSD
Pročitajte

LEGO® Minions

O trenutka kada su se prvi put pojavili u filmu „Dispicable Me“ svi smo se pitali ko su ti Minioni, odnosno Malci. Odakle su došli i šta oni u stvari žele i traže?

Kako sam  autor ovih malih kreatura kaže, oni su planetu naselili mnogo pre ljudi, stvoreni od jednoćelijskog organizma isključivo da služe najgroznijem gospodaru. Kako je vreme prolazilo, pronalaženje gospodara bilo je lako, ali zadržavanje gospodara je bilo malo teže.  I tako kroz istoriju služeći različitim gospodarima, ni jednog nisu u potpunosti uspeli da zadovolje te  Minioni odlučuju da se izoluju na Antarktik. Ali bez služenja gospodaru Malci nisu imali nikakvu svrhu.

Lego Minions, zabava za celu porodicu

Ukoliko ste obožavalac ovih slatkih malih stvorenja čija prosečna visina prema autorima ne prelazi 105 centimetara Lego ja za vas pripremio pravu poslasticu. Set Lego Minions biće sjajan izvor zabave i edukacije za vaše mališane.

U setu LEGO MINIONS IN GRUS LAB pridruže se vašim omiljenim likovima u osmišljavanju sledeće pakosne smicalice. Sa ovim laboratorijskim kompletom možete graditi izgraditi tajnu Gruovu laboratoriju i pomoći Malcima da istu preurede. Izgradite Gruovu podzemnu jazbinu kako bi bila korisna i poslužila pri sledećem osvajanju sveta. Zabavite se sa svojim mališanima u igri uz Lego Minions gde ulogu glavnog zlikovca možete preuzeti baš vi.

U sklopu seta Lego Minions in Grus lab možete pronaći Lego kocke koje će vašem detetu poslužiti za izgradnju rampe za testiranje vozila, tobogan niz koji možete da spustite Malce kako bi stigli do rampe, automobil. U zabavi i igri pridružiće vam se i Oto i Kevin, dve figure Miniona te obavezna figura banane, njihovog omiljenog jela.

Veličina kockica i ostalih delova u ovom lego setu predviđena je za uzrast dece starije od 4. godine. Ovim načinom igre vaši mališani će poboljšati i usavršiti svoje graditeljske i konstrukcijske sposobnosti. Koristeći Instructions PLUS konstruisanje seta Lego Minions biće duplo zabavno. Ova i sva ostala dodatna uputstva za Lego setove dostupna su na besplatnoj aplikaciji Lego Life kreiranoj za sve vrste pametnih telefona i tableta. Aplikacija pored osnovnih uputstava sadrži i interaktivna uputstva koja će vam pomoći prilikom konstrukcije i izgradnje Gruove tajne laboratorije. Rotacije i zumiranja omogućiće vašim malim konstruktorima da  i pre izgradnje sagledaju kompletnu sliku laboratorije.

Ovaj Lego set biće odličan poklon svim obožavaocima Malaca. Omogućiće im da zajedno učestvuju u svim malim i velikim smicalicama, a da sve što krene po zlu okrive upravo Minione.

Kako najlakše do Lego Minions setova?

Onlajn kupovinom svakako štedite vaše dragoceno vreme i novac. Izaberite Lego set kojem će se dete najviše obradovati i ubacite u korpu. Ukoliko shvatite da je korpa prepuna, odnosno da nemate dovoljno sredstava za kupovinu svih dodatih setova, slobodno izbrišite artikal, kao da ste ga u realnoj prodavnici izbacili iz korpe. Za sve one kojima ovo zvuči komplikovano, obezbedili smo pomoć pri kupovini. Sve iz naše ponude možete naručiti i putem telefona na broj 069/ 44 44 664. Takođe, za sve informacije i pomoć pri kupovini možete  nas kontaktirati  putem imejl-adrese online@kockalend.rs ili na broj 011/715 99 70.

Kada vaš set Lego Minions stigne, sačekajte iznenađenje na kućnom pragu i podelite osećaj uzbuđenosti prilikom igre sa ovim Lego setom zajedno sa svojim detetom.