LEGO® DUPLO®

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
49 proizvoda
Pročitajte

LEGO DUPLO®

Zahvaljujući Lego DUPLO® setovima, čak i najmlađi mališani mogu da se igraju neprevaziđenim Lego kockama i da grade svoj svet iz mašte. Tople, vedro obojene kocke su dvostruko veće od običnih LEGO kocki, što ih čini savršenim za male ruke i veliku maštu. Dete može da gradi, stvara i razvija se kroz zabavu i igru koja podstiče želju za učenjem i istraživanjem. Lego DUPLO® kocke kompatibilne su i uklopive sa kockama iz ostalih DUPLO setova. Mališani će bez dileme znati da kombinuju različite oblike i veličine i da grade jedinstvene kreacije od svojih omiljenih kockica. Svi Lego DUPLO® setovi bezbedni su i namenjeni deci starijoj od dve godine. Zanimljivim bojama i dizajnom u velikoj meri pozitivno utiču na razvoj mašte, kreativnosti i doprinose vežbanju motorike i logičkog razmišljanja

Najbolji izbor za male graditelje

Kada želite da istinski obradujete i oduševite mališane od dve godine i one malo starije, izaberite Lego DUPLO® kocke i sigurno nećete pogrešiti. Velike kocke u šarenim bojama uvek izazivaju radost na dečijem licu, a kada shvate koliko mogućnosti za igru i zabavu im pružaju, njihovoj sreći neće biti kraja. 

Svi Lego DUPLO® setovi predstavljaju situacije koje su deci poznate iz svakodnevnog života, crtanih filmova ili najlepših priča za decu. U skladu sa interesovanjima mališana, možete birati setove sa Dizni junacima, automobilima, životinjama ili scenama iz vrtića i parkića. Naravno, tu su i nezaobilazni setovi sa građevinskim mašinama, vatrogasnim kamionima, raketama, podmornicama, životinjama na farmi. Ima predivnih dvoraca iz bajki i raznih drugih zanimljivosti za decu. 

Oduševljenost tokom stvaranja nečeg poznatog na nov i neobičan način biće vidljiva na dečijim licima. Od kockica će praviti situacije sa kojima su se već susretali, ali sada su oni graditelji i svaki detalj zavisi od njihovog izbora i pokreta. Na ovaj način mališani kreiraju svoj svet iz mašte i uživaju u kvalitetnoj igri koja veoma često traje i satima, a rado im se pridruže i roditelji. 

Beskrajna radost igranja uz Lego DUPLO® setove

Lego DUPLO® setovi nude beskrajne mogućnosti za igru i zabavu. Iako su namenjeni mlađoj deci, dizajneri i profesionalci iz Lego kompanije pažljivo su se posvetili svakom detalju. Lego DUPLO® teme, karakteri i kocke za građenje stvaraju odličnu osnovu za razvoj logičkog razmišljanja i veština koje će mališanima biti veoma važne tokom odrastanja, ali i kasnije u zrelom dobu. 

Dečiji mozak najbrže se razvija tokom prve tri godine života, a dokazano je da je radost u tom periodu najvažnija. Roditelji su svesni toga koliko je izbor igračaka presudan za decu i znaju da su Lego kocke uvek najbolje rešenje za igru. 

Upravo zbog toga kompanija Lego već više od 50 godina dizajnira Lego DUPLO® setove kako bi pružila podršku mališanima u njihovoj najvažnijoj životnoj fazi. 

Sa Lego DUPLO® kockama nema ispravnog ili pogrešnog načina građenja. Najvažnije je negovanje jedinstvenog identiteta svakog deteta i razvijanje mašte. Deca će kroz različite načine slaganja Lego kockica i stvaranje novih kreacija prolaziti kroz prirodni proces učenja i otkrivanja sopstvenih interesovanja. 

Pogledajte sve Lego DUPLO® setove na sajtu kockalend.rs i izaberite najbolje modele za kreativne mališane.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete nam se obratiti telefonom ili imejlom online@kockalend.rs. Rado ćemo Vam odgovoriti i rešiti sve nedoumice u vezi sa izborom ili kupovinom.