LEGO® City

po strani
Resetujte filtere
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
79 proizvoda
Pročitajte

LEGO® City

Ako stvarno želite da usrećite svog mališana ili poklonite drugom detetu igračku koja će ga zaista obradovati – odaberite neku od omiljenih tema iz LEGO® City kolekcije, kao što su: City Great Vehicles, City Police, City Arctic... Neka uz pomoć LEGO City setova i kocki, koje stimulišu kreativnost, vaša deca istražuju grad kroz sve važne gradske aktivnosti. Neka kroz igru organizuju i izgrade urbano mesto kakvo požele, stvarajući realan LEGO svet, pun beskrajnih mogućnosti, humora i šarma. 

Živopisna vozila i zgrade koje čine osnovu užurbanog LEGO grada, sa svakodnevim herojima koji hvataju negativce i gase požare, podstaći će kreativnost i maštu vaših mališana. U zavisnosti od paketa koji odabereta, tu su i otkačeni modeli različitih vozila. Pored helikoptera, aviona, broda, motocikla, skutera, kamiona i sl., tu je i helidron, rover ili specijalni šatl. Od skejtborda, preko putničkih aviona i aviona sa poštom, tramvaja, vozova i džinovskih kamiona, do limuzina i sportskih automobila – nema tog vozila koje nećete naći u kolekciji LEGO City serije.

Uživljavanje u ulogu heroja i spasilaca

Priče iz vatrogasne ili policijske stanice čekaju da budu ispričane! Inspirišite unutrašnjeg heroja u svom detetu. Neka krene u akciju gašenja požara kao vatrogasac, hapšenja lopova kao policajac ili spasavanja životinja u divljini, stalno smišljajući nove priče i oživljavajući scene iz crtanih filmova o hrabrim policajcima ili odvažnim vatrogascima i spasiocima.

Ako vaša deca žele da krenu u vatrogasnu avanturu, neka to učine uz pomoć minijaturnih figura odvažnih vatrogasaca, sa sve pripadajućom vatrogasnom i zaštitnom opremom (protivpožarni aparati, vodeni pištolji, vodeni topovi sa strelicama...) i vozilima terencima. Za oživljavanje i dočaravanje scena iz crtanih filmova o hrabrim policajcima koji hvataju zlikovce, tu su i verni policijski psi, brodovi za sjajne akcije na vodi, policijski dronovi za nadzor i još mnogo toga – samo treba odabrati željeni komplet i omiljenu garnituru figurica. Kada nabavite ove neverovatne setove za igru, biće vam savršeno jasno zašto većina dečaka kada porastu žele biti policajci ili vatrogasci – u svakom slučaju, hrabri spasioci koji su uvek na strani dobra. 

Svakodnevni život u LEGO gradu

Postoje i drugi načini da vaši klinci postanu diskretni heroji grada, recimo tako što će očistiti ulice i gradske trgove uz pomoć kamiona đubretarca ili kul kamiona čistača. Takođe, mogu  organizovati zabavu na glavnom gradskom trgu ili gradski vašar, i osmislti originalnu priču inspirisanu minijaturnim figurama i adekvatnim modelima i reprodukcijama. Izgradnja zgrada, izrada puteva i ulica i realizacija urbanističkog plana nikada nije bila lakša, jer za to vaše dete dobija sve potrebne rekvizite (semafore, saobraćajne znakove, pešačke prelaze, ležeće policajce i sl.), svu neophodnu mašineriju (kamione za radove na putu, dizalice i buldožere), pa čak i drveće i zelenilo. Potrebna je još samo njegova mašta kako bi osmislilo fenomenalnu priču!

Inspirativni  kompleti za okeanska i svemirska istraživanja

Pojedini kompleti za igru inspirisani su pravim Nasinim misijama. Neka i vaše dete krene u nezaboravnu i uzbudljivu misiju istraživanja Marsa i pridruži se svemirskoj agenciji. Neka lansira svoju prvu raketu! A ako više voli da otkriva tajne morskih dubina, neka napravi istraživačku bazu u okeanu! Nabavite mu opremu za uživljavanje u ulogu ronioca, podvodni dron, malu podmornicu ili veliki brod za istraživanje okeana.

Neiscrpni izvor zabavnih avantura za svako dete

Na našem sajtu Kockalend.rs potražite LEGO komplete za svoje mališane i obavite pametnu i brzu kupovinu. Neka se vaše dete prepusti mašti i uživa u beskrajnim satima provedenim uz LEGO City kocke i setove, te reprodukcije policajaca, vatrogasaca, pilota i drugih gradskih heroja. Poželećete da mu se u igri pridružite i sami!