LEGO® Architecture

po strani
7 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Napravite maštovit skok u prošlost i doživite izgradnju jednog od sedam s...
19.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Sagradite London uz pomoć arhitektonskog LEGO® seta! Doživi arhitektonsku su&scar...
5.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Izradite New York City sa ovim LEGO® arhitekturalnim modelom! Shvatite arhitektura...
6.899,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Odajte počast arhitekturi Pariza uz komplet LEGO® arhitektura – linija horizo...
6.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Upoznajte jedan od najuzbudljivijih gradova na svetu dok sklapate spektakularan lego se...
7.799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Napravite legendarni simbol slobode – Statuu slobode! Napravite model od LEGO&re...
13.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
LEGO Architecture Himeji Castle (set 21060) donosi jedan od najpoznatijih i najlep&scar...
21.999,00 RSD
Pročitajte

LEGO® Architecture

LEGO® Architecture serija kocki i setova predstavlja neke od kultnih zgrada svetske arhitekture, koje su savršeno realizovane kao LEGO modeli. Od svetski poznatih građevina, preko jedinstvenih spomenika, do onih izmišljenog dizajna, ove sjajne kreacije podeljene u dve glavne serije (Architect Series i Landmark Series) demonstriraju arhitektonsku izvrsnost. LEGO® Architecture modeli mogu biti odličan dodatak i predstavljati sjajan ukras za svaki dom, igraonicu ili kancelariju. 

Od jednostavnijih zgrada do kompleksnijih konstrukcija – najlepše svetske građevine oblikovane u LEGO modele su više od poklona – one su pravi izazov za svakoga! Osim toga, one zaista svakome drže pažnju, pružajući odmor od svakodnevnih aktivnosti ili stresnih situacija.

Najlepše svetske građevine u vašem domu

Želite autentičan i malo drugačiji ukras za svoj dom, kancelariju ili dečiju sobu? Neke od najlepših zgrada, svetskih nacionalnih spomenika i kultnih građevina svetske arhitekture mogu se naći i na vašoj polici. Ukrasne nazivne pločice će ovim veličanstvenim modelima dati završnu notu.

Donesite duh Njujorka u svoj dom ređajući kocku za kockom kako biste izgradili Statuu slobode (Statue of Liberty), sa minucioznošću svojstvenom najboljim konstruktorima, ili Empajer stejt bilding (Empire State Building), sa sve Petom avenijom i propratnim autentičnim detaljima. Ako je vaš izbor Bela kuća (The White House) – uživaćete u slaganju detaljnog i elegantnog modela prave američke ikone i neoklasicističke vile, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Želite da u svoju omiljenu prostoriju smestite jedan od najpoznatijih gradskih trgova na svetu? Od LEGO kocki konstruišite Trafalgar skver (Trafalgar Square) i oživite ovu veličanstvenu londonsku znamenitost u svom stanu ili kancelariji. U tome će vam pomoći i dodatni, propratni rekviziti koji dolaze uz ovaj model.

Sastavite jednu od najpoznatijih građevina na svetu – Tadž Mahal (Taj Mahal), indijski spomenik bezvremenoj ljubavi i jedno od najvećih čuda modernog sveta. Neka posetioci vašeg doma ili klijenti i poslovni partneri budu oduševljeni ovim veličanstvenim i reprezentativnim dekorativnim modelom.

Živopisne replike najdinamičnijih gradova sveta 

Zabavite se kroz jedinstveno iskustvo građenja, uživajući u sastavljanju minijaturnih replika najdinamičnijih gradova sveta. Futurističke zgrade i neboderi Dubaija, sjajna arhitektonska raznovrsnost Njujorka ili Londona, slavne zgrade San Franciska sa blistavim i inspirativnim okruženjem, veličanstvena arhitektura Pariza ili pak živopisni detalji i znamenitosti japanske prestonice Tokija – samo su neki od neverovatnih modela koji se odlikuju istorijskom i karakterističnom prepoznatljivošću i autentičnim detaljima. 

LEGO Architecture serija – najveći izazov među LEGO modelima

LEGO Architecture serija definitivno predstavlja najveći i najkreativniji izazov među svim LEGO modelima. Složeni i realistični detalji dovedeni do savršenosti, kao i prepoznatljiv dizajn, od ovih će maketa, kada ih sastavite, učiniti upadljive izložbene primerke koje će svako poželeti da ima u svojoj kolekciji, svom domu ili kancelariji. Sve modele prati knjižica u kojoj je detaljno objašnjena inspiracija za svaku od ovih maketa, odnosno priručnik za izgradnju. Takođe, pored svih potrebnih delova, svaki set uključuje i ukrasne nazivne pločice sa imenom modela. 

Ovi složeni setovi predstavljaju idealan poklon za svakoga, ne samo za decu nego i za starije i iskusnije ljubitelje slaganja – za roditelje, drage prijatelje ili kolege, kao i za bake i deke. Ukoliko ih kupujete svom detetu, u njemu će ovi setovi probuditi kreativnost i uz njih će naučiti više o nekim najznačajnijim svetskim metropolama i njihovim najprepoznatljivijim građevinama.