LEGO® DOTS

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
24 proizvoda
Pročitajte

LEGO DOTS

Jako je važno da deca razvijaju kreativnost i kroz igru pospešuju maštu. Uz LEGO DOTS setove stvaraće zanimljive svetove u boji, a vi ćete utvrditi da li imaju umetničku crtu i čime bi mogli da se bave kada odrastu. Zato im, čak i bez posebnog povoda, kupite neki od setova. Videćete na koji način će vaša deca kreirati narukvice, držače za slike, organizatore za radne stolove, kutije za nakit, priveske ili napraviti kolače za proslavu. Ako im nije dovoljno dodataka u samom setu, možete im kupiti koju kesicu sa esktra dodacima. Posmatrajte ih dok posvećeno stvaraju nove predmete, a ako vam se igra učini interesantnom, uključite se i vi. Na našem sajtu Kockalend.rs izaberite set koji će probuditi maštu vašeg mališana. 

Povoljnije varijante za poklon bez posebnog povoda

Ukoliko želite da iznenadite dete bez trošenja velike sume novca, imamo u ponudi narukvice, priveske i ekstra dodatke za njihovu kreativnu radionicu. 

Narukvice 

Za sve one klince koji vole umetnost stvaranja i dizajniranja, “uradi sam” setovi su zanimljiv poklon. Deca mogu napraviti unikatne narukvice sa pticama, medama, lisicama, foto-aparatima ili biciklama. LEGO DOTS Love Birds Bracelets sadrži podesivu traku koja se uklapa za veće ili manje zglobove i 32 šarene pločice, uključujući pločice ukrašene pticama, perjem i srcima. LEGO DOTS Adventure Bracelets sadrži dve podesive trake i 32 pločice sa raznim životinjama i predmetima sa kojima dete može da kreira neobičnu narukvicu kakvu nose prave zvezde. Pored ova dva možete izabrati i setove za pravljenje narukvica sa drugim tematikama poput kosmičkih čuda, magične šume, sladoleda, životinja u funky fazonu, morskih sirena, jednoroga, čudovišta, duge, zvezdanog neba i super moći. 

Privesci 

Od preko 80 komada plastičnih delova, dete može kreirati preslatki privezak u obliku kockice. Uz LEGO DOTS Bag Tag Dog vaši mališani će uvek biti u trendu, jer će unikatni privezak koji su sami napravili nositi na đačkoj torbi ili uz ključeve od stana. Imaće priliku da ga kreiraju koristeći lik svoje omiljene rase pasa. Ako preferiraju divlje životinje, kupite im LEGO DOTS Bag Tag Leopard ili LEGO DOTS Bag Tag Panda. Za one koji vole da plivaju i rone, uz LEGO DOTS Bag Tag Narwhal uživaće u kreiranju privezaka sa licima stvorenja iz morskih dubina. 

Ekstra dodaci 

Kada se vaše dete već igra sa LEGO DOTS setom, možete ga upotpuniti sa esktra dodacima kao što su perlice, zvezdice ili pločice različitih boja i oblika. Na raspolaganju su vam LEGO DOTS EXTRA DOTS, kao i SERIES, SERIES 2 i SERIES 4. 

Ideje za rođendanske poklone i druge proslave 

Kada je u pitanju posebna prilika za vaše ili tuđe dete, a ne znate šta biste mu poklonili, tu su veći setovi za kreiranje narukvica, ramova i držača za slike, kutija za nakit ili kutija za olovke. Setovi sadrže preko 300-400 komada za uklapanje i stvaranje jedinstvenih dizajnerskih rešenja. 

LEGO DOTS Animal Picture Holders i LEGO DOTS Creative Picture Frames nude deci šansu da kreiraju sopstveni dekor sobe koristeći boje, oblike i likove životinja koje najviše vole. Svoj radni sto mogu urediti baš onako kako su zamislili koristeći delove iz setova LEGO DOTS Desk Organizer i LEGO DOTS Pinapple Pencil Holder. Kako bi se povezali sa svojim drugarima, mogu dizajnirati narukvice prijateljstva uz set LEGO DOTS Bracelet Mega Pack ili napraviti odličnu žurku uz različite kolače iz seta LEGO DOTS Creative Party Kit. Devojčice će imati prilike da svoj ili mamim nakit rasporede u kutijice koje su same kreirale iz setova LEGO DOTS Jewelry Box i LEGO DOTS Jewelry Stand. Kako bi deca sačuvala svoje tajne, kupite im kreativni poklon u vidu setova LEGO DOTS Secret Holder i LEGO DOTS Secret Box. 

Ako se pitate kako doći do ovih zabavnih setova, posetite naš sajt i naručite onlajn. Jednostavno ubacite u korpu i pratite uputstva dok ne naručite željeni artikal ili upišite šifru artikla i pozovite nas na 069/44-44-664.