LEGO® Creator

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
23 proizvoda
Pročitajte

Lego Creator

LEGO® Creator tema predviđena je za građenje univerzalnih Lego figura. Ovi kreativni setovi imaju nekoliko specijalizovanih modela koji su funkconalni i uklopivi za građenje zgrada, automobila, različitih stvorenja i robota. Setovi sadrže uputstva za sklapanje tri moguće građevine od raspoloživih kocki i uglavnom se radi o univerzalnim 3 u 1 delovima. 

LEGO® Creator serija omogućava mališanima da grade i eksperimentišu sa kućama, automobilima, avionima, raznim drugim predmetima i stvorenjima iz mašte. 

Jedinstvene i zanimljive građevine mogu da grade dečaci i devojčice. Modeli su prilagođeni njihovim mogućnostima i interesovanjima, a predviđeni su za razvoj kreativnosti, mašte, logike, fine motorike i drugih važnih razvojnih veština. 

Lego zabava bez prestanka! 

LEGO® Creator setovi dopadaju se svim Lego ljubiteljima, od iskusnih graditelja do onih koji tek započinju svoju kreativnu avanturu. Uvek su zanimljivi i izazovni za igru, jer pružaju veliki broj mogućnosti za sastavljanje novih modela, rušenje i ponovno građenje. Dovoljno je samo da izaberu da li će graditi automobile, zgrade, robote, avione, neka strašna stvorena ili zanimljive igračke i zabavi neće biti kraja. 

Mali kreativci mogu da iz svakog LEGO® Creator seta izgrade po tri modela ili da koriste stotine šarenih Lego kockica za eksperimentisanje i pravljenje sosptvenih kreacija. 

Ova jedinsvena Lego tema podstiče mališane na stvaranje nečeg novog, uživanje u beskrajnoj igri i smišljanju priča u kojima su modeli glavni likovi. Kada se jedna igra završi, kockice se mogu koristiti za kreiranje potpuno novih modela i sasvim drugačije priče. 

Svaka opcija građenja novih modela posebna je i zanimljiva na svoj način i iz nje uvek može nastati nešto novo. Zbog toga zabava sa LEGO® Creator setovima nikada ne prestaje i svaki put iznova iznenadi.

Poklon koji je zaista za sva vremena

Da li ste znali da su Lego kocke nastale davne 1932. godine, kada je danski stolar 

Ole Kirk Kristiansen otvorio radionicu u kojoj je počeo da pravi drvene igračke? Za svoje modele birao je samo najkvalitetnije drvo koje je obrađivao do najsitinijh detalja uz priču da je „Samo najbolje dovoljno dobro”, što je Lego slogan i danas. 

U narednim godinama i decenijama ove kocke prolazile su kroz faze promena modela i materijala, posebno kada je u pitanju tehnologija izrade i funkcionalnost. 

Naziv LEGO je skraćenica od danskih reči „leg godt” što znači „igraj se lepo”, što je u stvari i glavna misija kompanije.

Širom sveta potvrđeno je da su Lego kocke savršene igračke za sve mališane. Uveseljavaju dečake i devojčice svih uzrasta, a odrasli su podjednako srećni kada se deca lepo igraju.

Lego setovi su više od običnih kockica za decu. U izazovima sklapanja i kreiranja zanimljivih i jedinstvenih modela sa zadovoljstvom učestvuju mališani i odrasli, bez obzira na pol i godine. 

Zbog toga je i svaka LEGO® Creator tema idealan poklon, jer omogućava razvoj kreativnosti i mašte kojoj nema granica. 

Pogledajte sve LEGO® Creator setove na sajtu kockalend.rs i napravite idealan izbor na osnovu interesovanja i kreativnosti dragih mališana. 

Za sve dodatne informacije i pitanja možete nam se obratiti telefonom ili i-mejlom online@kockalend.rs. Rado ćemo vam odgovoriti i rešiti sve nedoumice u vezi sa izborom ili kupovinom.