LEGO® UNIKITTY™

po strani
3 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Uskoči u auto za oblake sa Unikitty™ i raširi malo svetlucave materije! L...
2.149,00 RSD
Sačuvano u omiljne
LEGO® Minifigures Unikitty™! Collectibles Series 1 - Pogledaj ko se nalazi un...
679,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kreni brzo u potragu za zabavom i avanturama sa Prince Puppycorn™-om i njegovim p...
2.149,00 RSD
Pročitajte

LEGO® Unikitty

LEGO® Unikitty je jedna od popularnijih igrica za vaše mališane. Inspirisana je animiranom televizijskom serijom čiji su producenti LEGO Group i Warner Bros.

Igračke iz ove serije fokusiraju se na princezi Unikingdom i njenim prijateljima koji dolaze iz Unikingdom-a. Kao vladarka Ujedinjenog kraljevstva princeza Unikitti upada u razne nevolje sa svojim bratom princom Puppycorn, naučnikom dr Foxom,  telohraniteljem Hawkodile i savetnikom Richardom. Potrebna joj je pomoć mališana.

LEGO® Unikitty  igračke namenjene su i dečacima i devojčicama, verovatno će je obožavati i roditelji.  Postoje setovi koji se više dopadaju devojčicama i setovi koje će obožavati dečaci. Dok su devojčice oduševljene širokim spektrom boja, dečaci će se uživeti u veoma uzbudljivu priču sa mnogo ludih ideja i kul likova.Igrica se sastoji od većeg broja jednostavnih kockica koje će inspirisati dečju kreativnost i graditeljske sposobnosti.

Na našem sajtu Kockalend.rs možete izabrati igricu za svog klinca ili klincezu.

Kako izabrati igračke iz seri je LEGO® Unikitty  za vaše mališane? 

Bez obzira na to da li ćete izabrati Lego Unikitty dr Fox Laboratory, Lego Unikitty Party Time, Lego Unikitty Prince Puppycorn Trike, Lego Unikitty Cloud Car, nećete pogrešiti, jer  ovo su igrice kojima su mališani generalno oduševljeni. 

Igrajući se, mališani će imati priliku da sa dr Foxom krenu u avanturu sa svetlucavom prašinom. Moći će da  lebde unaokolo sa Unikitty i ispaljuju svetlucave materije. Uživaće u deljenju kolačića sa Skver Berom, a zatim će odleteti nazad na nebo uživajući u pogledu.  

U ponudi imamo i LEGO® Minifigures Unikitty™! Collectibles Series. Sadržaj tajanstvene kesice ća vas sigurno oduševiti.  

Uskočite u predivan svetlucavi svet Unikitty gde se svaka figura  isporučuje zajedno sa brošurom za kolekcionare i pločom za izlaganje.

Možda će vaše dete poželeti da sa Unikitty prisustvuje najsrećnijoj žurci u gradu? Sigurni smo da će uživati na podijumu sa Unikitty i družinom, nakon čega sledi iznošenje ogromne rođendanske torte. Deca nepogrešivo znaju da ne postoji žurka poput Unikiitty žurke.

Sve naše igračke izrađene su od plastike i kartona, što ih čini veoma bezbednim za decu. Istovremeno su prikladne za  različite starosne grupe. Svaki set igračaka sadrži određeni broj delova i figura koji su kompatibilni sa ostalim Lego elementima.

Kupite onlajn - štedite vreme i novac

Sve igračke koje imamo u ponudi možete kupiti olajn bez odlaska u prodavnicu. Nastojimo da ih opišemo što vernije moguće, kako bismo ih dočarali potencijalnim kupcima.

Nakon što odaberete igračku za vašeg mezimca, ubacite je u korpu za kupovinu.  Biće vam potrebno još samo nekoliko klikova kako biste kompletirali svoju porudžbinu. Sledeći korak je ostavljanje vaših podataka kako bismo vam odabranu igračku isporučili u najkraćem mogućem roku. Nakon toga odaberite način plaćanja i potvrdite svoju kupovinu. Ukoliko ne možete da odaberete adekvatnu igračku bez prisustva mališana, predlažemo vam da odabrane igračke stavite na listu želja, a potom zajedno naručite ono što se vašem detetu  najviše dopada. Sve naše igračke možete naručiti i putem telefona na broj 069/44 44 664.

Za sve informacije kao i pomoć pri kupovini  možete nam se obratiti i putem imejl-adrese  online@kockalend.rs