LEGO® VIDIYO

po strani
9 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Usmerite, produkujte i glumite u svojim muzičkim video zapisima pomoću LEGO® VIDIYO...
2.799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Usmerite, produkujte i glumite u svojim muzičkim spotovima pomoću LEGO® VIDIYO &tra...
2.799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Pretvorite vreme na ekranu u vreme kreativnosti. Otvorite svet stvaranja muzičkih video...
4.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Otvorite svet stvaranja muzičkih video zapisa za decu dok režiraju i glume u sopstvenim...
4.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Upoznajte decu sa svetom muzičke video produkcije dok režiraju i izvode muzičke koncert...
7.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Glumite u svojim muzičkim spotovima sa LEGO® VIDIYO ™ Punk Pirate Ship (43114...
9.799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Oni su spremni da naprave šou gde god da se pojave. Kad se okupe, zaigraju, zasv...
699,00 RSD
Sačuvano u omiljne
LEGO® VIDIYO™ Alien DJ BeatBox  - za svet muzičkih video zapisa sa super...
2.799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
LEGO® VIDIYO™ HipHop Robot BeatBox - Cool HipHop robot je spreman za scenski...
2.799,00 RSD
Pročitajte

LEGO VIDIYO

Nova dimenzija LEGO® setova! Predstavljamo vam LEGO® VIDIYO – setovi uz pomoć kojih deca mogu da kreiraju muzički sadržaj, produciraju i prave sjajnu zabavu uz specijalne efekte! Ako tražite poklon za vašeg malog kreativca koji obožava muziku, izaberite jedan od LEGO® VIDIYO setova i posmatrajte kako se prepušta mašti i uživa u fantastičnoj igri!

Uz pomoć Lego Vidiyo vaše dete može da pravi različite video-snimke, bude režiser, producent ili glavna zvezda muzičkog spota. Dostupni su različiti setovi sa minijaturnom Lego figurom. Beat box se rasklapa u binu, tako da dete može svuda da ponese sa sobom ovu neobičnu igračku, kreira pesme i plesne pokrete raznolikih muzičkih pravaca i koristi neverovatne efekte.

Muzički spot u režiji vašeg mališana

Započnite muzičku zabavu sa DJ Alien-om, Punk Piratom, DJ jednorogom ili slatkom sirenom. LEGO Vidiyo setovi osmišljeni su za decu stariju od sedam godina.

LEGO® VIDIYO™ Candy Mermaid BeatBox sadrži BeatBox, 16 BeatBits-ova, Lego mini figuru sirene sa gitarom. Dete može da bira između repa sirene, sladoleda ili gitare, da osmisli svoj stil i izabere željeni BeatBits. Najzabavniji deo je što uz pomoć besplatne Lego aplikacije može da oživi mini figuru sirene. Skeniranjem BeatBits-ova otključavaju se specijalni efekti kao što je efekat muzičkog pozorišta.

LEGO® VIDIYO™ Alien DJ BeatBox je set od 73 dela, sadrži BeatBox, 16 BeatBits-ova, Lego mini figuru DJ vanzemaljca sa dodatkom za LP ploče u rukama i rastavljač. Vaš mališan može da napravi video spot u kom proleće raketa, nepoznati leteći objekat ili DJ paluba sa mini Lego figurom DJ vanzemaljca.

LEGO® VIDIYO™ Punk Pirate BeatBox je super zabava za mališane koji vole priče o gusarima, piratskim brodovima i blagu, jer upravo ove elemente mogu uključiti u svoj muzički spot. Punk Pirat sa gitarom u obliku sidra jedan je od 73 dela ovog neverovatnog kreativnog seta za igru. Dete može da režira i producira video spotove ili da postane muzička zvezda rame uz rame sa punk gusarom.

LEGO® VIDIYO™ Unicorn DJ BeatBox je sjajan izbor za devojčice i dečake koji žele da kreiraju muzički spot sa dugom, oblacima i jednorozima. Set sadrži 84 dela, među kojima i mini figuru DJ jednoroga sa LP u ruci, BeatBox i 16 BeatBits-ova. Skeniranjem BeatBits-ova mogu se otključati specijalni efekti i doživeti vrhunska zabava sa fantastičnim crvenokosim jednorogom.

LEGO® VIDIYO™ HipHop Robot BeatBox je odličan poklon za sve ljubitelje hip hop muzičkog pravca. Set sadrži 73 dela uz pomoć kojih dete može da napravi sjajan scenski nastup sa HipHop robotom. Zanimljivi muzički spotovi sa boom-kutijom, sprejem, dizajniranim ključem i brojnim specijalnim efektima i hip hop pesmama – sve to možete pronaći u ovom kreativnom setu.

Ko je za partijanje za modernom i simpatičnom lamom? LEGO® VIDIYO™ Party Llama BeatBox se sastoji od 83 komada i ima preslatku party Lamu sa talentom za ples i cool naočarama. Dete može da napravi žurku, kreira raznolike video spotove uz pomoć 16 BeatBits-ova i Lego aplikacije, da bude režiser ili glavna zvezda spota – a zabava i smeh su zagaratovani!

Kako da poručite izabrani set LEGO Vidiyo?

Poručite online Lego set iz Vidiyo kolekcije i obradujte svoje mališane bez odlaska u prodavnicu. Izaberite set i naručite jednostavnim klikom na zelenu ikonu u gornjem delu sajta. Ukoliko imate dodatna pitanja ili vam je lakše da poručite telefonom pozovite broj 069 44 44 644. Dostava je besplatna za porudžbine preko 3.000 dinara.