LEGO® DC Comics Super Hero™

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Uzrast
Kolekcije
Prikažite više
Cena
15 proizvoda
Pročitajte

LEGO DC Comics Super Heroes

LEGO® DC Super Heroes kocke i setovi su puni akcije i pustolovine. DC svet izgrađen je da bi u njemu obitavali upečatljivi superheroji koje svi volimo. LEGO kocke donose vam opipljive figurice tih heroja. Možete se zabaviti slažući ih, zajedno sa svim njihovim propratnim delovima, a potom ispričati njihove priče zajedno sa svojom decom. DC Comis je kompanija koja postoji već jako dugo i sa svojom decom ili unucima možete ispričati neverovatne priče. Podelite sa njima svoju ljubav prema određenom superheroju dok zajedno slažete LEGO kocke.

Svi vole DC superheroje

Svaki od ovih setova za igru nudi vašem detetu poseban izazov za gradnju, tražeći od njih da slede uputstva jarkih boja i izgrade odabranu igračku. Mogu izabrati Batman-a i njegov superbrzi Batmobile. Uz dodatnu figuricu Penguin-a, ispričaće neverovatnu priču o hrabrosti i borbi za pravdu. Ili mogu izgraditi zatvor Kryptonite i iz njega pokušati da oslobode Superman-a. Najpoznatija žena-superheroj iz DC sveta je svakako Wonder Woman, kojoj mogu pomoći da izgradi svoj toranj, a potom upotrebe svoju maštu i ispričaju šta se dalje dešava. Ili uz minifiguricu Maka mogu oživeti scene iz kultnog filma o ovoj čudesnoj ženi.

LEGO® DC Super Heroes nije samo test njihovih graditeljskih sposobnosti, to je i test njihove mašte dok istražuju sve mogućnosti za igru i stvaraju nove priče za sve junake i zlikovce. Mogu se igrati, spajati nespojivo i ispričati priču o borbi protiv zla. U setu LEGO Super Heroes imaju mogućnost spajanja Batman-a, Superman-a i Wonder Woman u borbi protiv zla. Pridružite im se u igri i slaganju delova koji će vas sigurno vratiti u sopstveno detinjstvo. Sa svim uzbudljivim DC likovima, vi i vaše dete ćete zajedno uživati u istraživanju ovog sveta.

Pravi poklon za kolekcionare

Za sve verne fanove DC sveta i ljubitelje LEGO kocki, idealan poklon može biti neki od ovih setova. Kolekcionari vole da imaju sve što je dostupno na tržištu i ukoliko im kupite pravi poklon, oni će to veoma ceniti. Set koji se sastoji od mini figurica Brainiac-a i Supergirl, zajedno sa pratećim vozilima sigurno će obradovati prave obožavaoce DC sveta. Pokažite da vam je stalo do vaših prijatelja tako što ćete im kupiti originalan i vredan poklon.

Popručite putem interneta

Da biste kupili neki od LEGO DC Super Heroes setova, ne morate ići u naše prodavnice. To možete učiniti i putem interneta. Jednostavno odaberite šta vam se dopada sa našeg sajta. Kada nađete ono što ste tražili, samo kliknite na zeleno dugme „Dodaj u korpu“. Izabrani artikl će se potom pojaviti u vašoj korpi. Nastavite bezbrižno da tragate dalje, ako želite još nešto da kupite ili kliknite na ikonicu korpe za kupovinu u gornjem desnom uglu i jednsotavno završite porudžbinu. Proverite da li je sve što želite tu, iskoristite kupon ako imate i ostavite podatke za isporuku. Nakon što odaberete željeni način plaćanja, mi vam šaljemo robu u njakraćem mogućem vremenskom roku.

Za sve dodatne informacije i nedoumice možete nam se obratiti telefonom ili putem i-mejla: online@kockalend.rs. Stojimo vam na raspolaganju.