LEGO® Elves

po strani
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Zaustavi zli plan Kralja goblina i spasi sestru Emili Džons! Pazi, Kralj goblina drži ...
11.199,00 RSD
Pročitajte

LEGO Elves

LEGO® Elves kocke i setovi dočaravaju čarobni svet pun pustolovina. Vilenjaci, goblini i ljudi su tu, tako da ima svega što deca mogu poželeti. Deca moraju da pomognu Vilenjacima da pronađu 4 ključa kako bi tinejdžerku Emily Jones vratili kući. Plan zlog Kralja goblina je zaista opasan po svet ljudi, jer on planira da drži Emilinu sestru Sophie kao taoca dok ona ne dođe da je oslobodi. Tako će moći da ukrade njenu amajliju i otvori prolaz u svet ljudi. Dopustite deci da izgrade ovaj svet, a zatim ga obogate svojim pričama. Neka razvijaju maštu i smisle nastavak priče kakav žele.

Mnoštvo delova za veći užitak

Sa setovima koji uključuju jedrenjake, čarobne pekare i krošnju drveta, u ovom svetu fantazije deca mogu da stvore vlastite uzbudljive priče s Vilenjacima. U setu se takođe nalaze i tri mini figure: Kralj goblina, Emily i Sophie Jones, kao i figura čuvara Tufflin goblina. Vaša deca će se zabavljati dok budu sastavljala zamak ozloglašenog Kralja goblina u kome je zarobljena Sophie. Ona se nalazi u visećem kavezu. Pored ovih, set uključuje i druge zanimljive delove: rotirajući tron, portal koji se može otvoriti, most koji se spušta, zamke sa biljkama mesožderkama koje treba zatvoriti, katapult iz kog je moguće pucati, kao i knjigu koja se otvara.

Dozvolite deci da sama osmisle priču ili više njenih nastavaka, nakon što sastave zamak sa tornjem. Razvijanje mašte, kreativnosti i moždanih vijuga čine ove setove korisnim i zabavnim za decu uzrasta od 7 i više godina. Pogledajte i ostale setove i kocke iz LEGO čarobnog sveta: LEGO® FriendsLEGO® Disney™ PrincessLEGO® DC Super Hero Girls.

Zabava za celu porodicu

LEGO setovi jedinstveni su po tome što nisu menjali svoj dizajn od kada su ga patentirali. Ukoliko ste vi ili čak vaši roditelji imali LEGO kocke, možete ih koristiti zajedno sa novim setovima. Podelite sa decom ili unucima šta ste vi voleli da gradite, vratite se u sopstveno detinjstvo i ispričajte vaše priče. Neka ih vaši mališani dopune i obogate sopstvenim iskustvom i maštom.

Lako i brzo poručivanje

Poručivanje ovog seta moguće je obaviti i putem interneta. Jednostavno izaberite set koji vam se dopada i kliknite na veliko zeleno dugme „Dodaj u korpu“. Ukoliko želite više istih setova, samo izaberite količinu u brojaču odmah pored. Nakon što ste uspešno odabrali ovaj set, nastavite sa kupovinom ili, ako ste završili, kliknite na ikonicu kolica za kupovinu u gornjem desnom uglu. Na toj stranici videćete odabrane artikle, moći ćete da nešto dodate ili smanjite količinu, a biće naznačena i ukupna cena. Potom je potrebno samo da nam ostavite podatke za dostavu i izaberete način plaćanja, a mi ćemo vam izabrane setove isporučiti u najkraćem mogućem roku.

Za sve nedoumice koje imate pre, tokom ili nakon kupovine, možete nam se obratiti putem telefona, dopisivanja uživo u toku radnog vremena ili i-mejlom. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice.